Happy 2016! + Een nieuwe lay-out

Happy 2016! + Een nieuwe lay-out

Yay! Het is 2016! Een nieuw jaar vol nieuwe kansen. Hebben jullie een fijn oud & nieuw gehad? Ik heb een gezellige avond gehad met vrienden. Gisteren (nieuwjaarsdag) ben ik als een pakezel naar mijn eigen kamer gereisd, zodat ik de komende twee dagen nog een beetje kan ontspannen, voorbereiden en opruimen voordat ik maandag fulltime aan de slag ga bij mijn nieuwe baan! Aaah! Wat is het spannend, maar wat heb ik daar ook ongelofelijk veel zin in!

Het is 2016, tijd om weer te werken aan je goede voornemens. Zelf maak ik mij ook schuldig aan het fenomeen ‘goede voornemens’. Nu is het wederom de uitdaging om die goede voornemens ook het hele jaar vol te houden, maar ik heb er zin in! Wat precies mijn goede voornemens voor 2016 zijn, zie je over een paar dagen op mijn blog. 2016 wordt het jaar waar ik begin aan mijn eerste echte volwassen baan, oftewel mijn eerste baan nadat ik afgestudeerd ben, naar NYC ga(!!) én ga samenwonen met mijn vriend. Wat het jaar mij verder brengt, zien we wel. Ik heb er zin in!


2015 was zoals jullie al konden lezen in mijn jaaroverzicht, een jaar vol mooie hoogtepunten. Ik studeerde af en behaalde mijn HBO diploma, maakte mijn droom waar en vond ik aan het eind van het jaar mijn eerste baan na maar twee maanden solliciteren. Een mooi jaar! 

Trouwens, misschien is het je al opgevallen, máár er staat een nieuwe lay-out online! Ik vond dat mijn blog wel een opfrisbeurt kon gebruiken, dus ik besloot mijn lay-out te veranderen naar iets heel anders. Eerst had ik foto’s als header en nu heb ik alleen nog maar mijn blog naam. Ik vind het een stuk strakker uitzien. Zoals je begrijpt, ben ik er in ieder geval blij mee!

Wat vind jij van mijn nieuwe lay-out?

Volg mij op Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

46 comments

 1. Claudia says:

  Je layout ziet er mooi uit! Wat fijn dat je maandag aan je nieuwe baan begint. Ik ben heel benieuwd hoe je het gaat vinden.

 2. Manon Boerakker says:

  Wat een geweldig mooie layout. Ik vind deze blauwe kleur heel erg leuk en je header is lekker speels! <3

 3. Ismay says:

  Mooie lay-out Dionne! Heel veel succes bij je nieuwe baan. Ik ben blij dat je zo snel wat gevonden hebt, ik weet nog dat we allebei in dezelfde periode aan het zoeken waren, haha! En nu hebben we allebei een echte "volwassen" baan, super leuk! Heel veel succes en nog een heel goed en mooi 2016 toegewenst <3

  • admindiolifestyle says:

   Dank je! Wat lief van je! Haha, dat is waar. We gaan rocken met onze 'volwassen' baan!

 4. Alexandra H says:

  Gelukkig nieuwjaar! En wat een toffe plannen heb je nu al, geniet van het nieuwe jaar! Oh enne, je lay-out is ook erg mooi!

  xx

 5. kimmetjekims says:

  Je nieuwe lay-out is echt leuk, lekker fris en vrolijk! Heel veel succes met je nieuwe baan en met de andere goede voornemens voor 2016! X

 6. Sara - lovelowbudget says:

  Zoals je het beschrijft zal 2016 een ontzettend bijzonder en mooi jaar voor je gaan worden. Een nieuwe baan, samenwonen en een mooie reis maken zijn dingen waar je vast enorm naar uitkijkt. Wat ontzettend gaaf. Ik wens je een heel erg mooi jaar waarin je dromen verder uit mogen komen!

  • admindiolifestyle says:

   Zeker weten! Een jaar vol nieuwe dingen waar ik ontzettend veel zin in heb!

 7. AsjemeClau says:

  Mooie, rustige lay-out heb je! En wat een goede vooruitzichten heb je al voor het komende jaar zeg. Succes met je nieuwe baan 🙂

 8. Christine says:

  Super leuke layout! En wat wordt 2016 gaaf voor jou. Veel plezier en succes 🙂

 9. Iris says:

  Wat een schattige lay-out! Heel leuk! En jouw 2016 klinkt nu al super! Have fun! X

Comments are closed.