Happy 2016! + Een nieuwe lay-out

Happy 2016! + Een nieuwe lay-out

Yay! Het is 2016! Een nieuw jaar vol nieuwe kansen. Hebben jullie een fijn oud & nieuw gehad? Ik heb een gezellige avond gehad met vrienden. Gisteren (nieuwjaarsdag) ben ik als een pakezel naar mijn eigen kamer gereisd, zodat ik de komende twee dagen nog een beetje kan ontspannen, voorbereiden en opruimen voordat ik maandag fulltime aan de slag ga bij mijn nieuwe baan! Aaah! Wat is het spannend, maar wat heb ik daar ook ongelofelijk veel zin in!

Het is 2016, tijd om weer te werken aan je goede voornemens. Zelf maak ik mij ook schuldig aan het fenomeen ‘goede voornemens’. Nu is het wederom de uitdaging om die goede voornemens ook het hele jaar vol te houden, maar ik heb er zin in! Wat precies mijn goede voornemens voor 2016 zijn, zie je over een paar dagen op mijn blog. 2016 wordt het jaar waar ik begin aan mijn eerste echte volwassen baan, oftewel mijn eerste baan nadat ik afgestudeerd ben, naar NYC ga(!!) én ga samenwonen met mijn vriend. Wat het jaar mij verder brengt, zien we wel. Ik heb er zin in!


2015 was zoals jullie al konden lezen in mijn jaaroverzicht, een jaar vol mooie hoogtepunten. Ik studeerde af en behaalde mijn HBO diploma, maakte mijn droom waar en vond ik aan het eind van het jaar mijn eerste baan na maar twee maanden solliciteren. Een mooi jaar! 

Trouwens, misschien is het je al opgevallen, máár er staat een nieuwe lay-out online! Ik vond dat mijn blog wel een opfrisbeurt kon gebruiken, dus ik besloot mijn lay-out te veranderen naar iets heel anders. Eerst had ik foto’s als header en nu heb ik alleen nog maar mijn blog naam. Ik vind het een stuk strakker uitzien. Zoals je begrijpt, ben ik er in ieder geval blij mee!

Wat vind jij van mijn nieuwe lay-out?

Volg mij op Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

46 comments

 1. Ismay says:

  Mooie lay-out Dionne! Heel veel succes bij je nieuwe baan. Ik ben blij dat je zo snel wat gevonden hebt, ik weet nog dat we allebei in dezelfde periode aan het zoeken waren, haha! En nu hebben we allebei een echte "volwassen" baan, super leuk! Heel veel succes en nog een heel goed en mooi 2016 toegewenst <3

 2. Alexandra H says:

  Gelukkig nieuwjaar! En wat een toffe plannen heb je nu al, geniet van het nieuwe jaar! Oh enne, je lay-out is ook erg mooi!

  xx

 3. Sara - lovelowbudget says:

  Zoals je het beschrijft zal 2016 een ontzettend bijzonder en mooi jaar voor je gaan worden. Een nieuwe baan, samenwonen en een mooie reis maken zijn dingen waar je vast enorm naar uitkijkt. Wat ontzettend gaaf. Ik wens je een heel erg mooi jaar waarin je dromen verder uit mogen komen!

 4. AsjemeClau says:

  Mooie, rustige lay-out heb je! En wat een goede vooruitzichten heb je al voor het komende jaar zeg. Succes met je nieuwe baan 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.