Happy Moments | 25ste verjaardag, nieuwe kleding & kerstfeest

Happy Moments | 25ste verjaardag, nieuwe kleding & kerstfeest

Het is weer tijd voor een nieuw Happy Moments artikel. Echter was mijn week niet zo heel spannend. Hoewel ik jarig was, vierde ik het niet echt, voelde ik mij niet zo lekker, werkte ik vijf dagen en was ik bovenal futloos. Kijk je mee naar mijn week?

25ste verjaardag, nieuwe kleding & kerstfeest

Maandagmorgen stapte ik weer vrolijk op de fiets voor een nieuwe werkdag en werkweek. De dag ging snel voorbij en voor ik het wist, kon ik alweer naar huis. Helaas voelde ik mij niet lekker en ben ik erg moe. Ik duik om 20.30 in bed en slaap tot de volgende ochtend 6.00 uur.img_4990-1Dinsdag was ik jarig. Ik werd 25! Bizar, ik voel mij best oud, en 25 klinkt ook oud. Ik moest gewoon de hele dag werken. Ik trakteerde op vlaai en ging op tijd naar huis. Mijn vriend en ik wilden eigenlijk uiteten, maar ik voelde mij helaas nog steeds belabberd en dook ook op mijn verjaardag, vroeg in bed. img_4881-1Woensdag werkte ik de hele dag en in de avond had ik al een beetje meer energie, maar nog steeds niet genoeg puf om achter mijn computer te kruipen voor mijn blog. Bizar eigenlijk, want normaal ben ik niet weg te slaan achter de computer. Wel kwamen een paar pakketjes binnen met nieuwe kleding, yay!img_4904-1Donderdag besloot ik in de pauze een rondje te gaan lopen voor wat frisse lucht. In de avond besloten we spontaan te gaan uiteten om mijn verjaardag alsnog een beetje te vieren. Ook shopten we wat kerstcadeaus. Ook niet onbelangrijk. Thuis begon de zoektocht naar een geschikt kerstjurkje voor het kerstfeest van mijn vriend. Bij de Wehkamp bestelde ik er zes. img_4913

Vrijdag, yay. De laatste dag voor het weekend. Ik was er ook aan toe. Ik heb geen idee waar ik last van heb, maar mijn energielevel is erg laag. Dit komt mede omdat ik een paar nachten slecht geslapen heb. Ik voelde mij deze week soms echt een oma. In de avond fietste ik naar huis en moest ik toch echt wat dingen doen voor mijn blog. img_4923Zaterdag sliep ik een beetje uit. Daarna was het tijd voor het huishouden en mijn blog. Wat is het toch heerlijk om in het weekend weer genoeg tijd te hebben voor social media, mijn blog en andere dingen waar ik door de week haast niet aan toe kom. Ook paste ik de jurkjes van de Wehkamp die binnen gekomen waren. Helaas zijn ze het allemaal niet. Dus ik ging naar de stad voor een nieuw jurkje en die vond ik bij de Esprit. In de avond had ik het kerstfeest van het werk van mijn vriend in een kerk in Arnhem. Een hele gave locatie.

img_4991

Zondag was ik brak. Ondanks dat ik geen alcohol heb gedronken, omdat ik moest rijden, was ik ontzettend moe. Een echte hang dag. Wel liep ik nog een rondje over de kerstmarkt bij De Nieuwe Stad en typte ik wat blogjes. Verder was ik erg lui en at ik frietjes op de bank met een dekentje. img_4997-1 img_4999 Zo. Dat was mij een weekje wel. Hopelijk heb ik volgende week wat meer energie en ben ik geen zombie meer.

Hoe was jouw week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

 1. Wat jammer dat je je zo bagger voelde op je verjaardag. Maar wel leuk dat jullie het later nog hebben gevierd met een etentje! En wat een mooie schoenen komen er voorbij, zeg. Malou x

 2. Karlien - Polished Cats says:

  Hopelijk komt er een meer energieke week aan 😉 maar het zag er wel een gevulde week uit ook
  die schoenen zijn geweldig trouwens

  liefs
  Karlien

 3. Sabine says:

  Weet niet of ik je al gefeliciteerd had, maar anders nogmaals gefeliciteerd!! Wel balen dat je je niet top voelde op je b-day. Beide schoenen & het jurkje in deze post vind ik echt super leuk!

Comments are closed.