Hotspot | Collectiv Conceptstore in Den Haag

Hotspot | Collectiv Conceptstore in Den Haag

Vorige week was ik bij de re-opening van de conceptstore Collectiv in Den Haag. Normaal gesproken kom ik niet zo vaak in Den Haag, maar deze keer was ik uitgenodigd voor de bloggerslunch bij Collectiv. Het is voor de meeste is het geen nieuws: ik ben dol op conceptstores, unieke spullen en hippe plekken. Dat was een van de redenen dat ik de Lifestyle Factory Market georganiseerd heb. Blij als ik een klein kind stapte die vorige week zaterdag in de trein. Kijk je mee naar deze hotspot?

Een dagje Den Haag

Aangezien Den Haag ongeveer 5o minuten met de trein is vanaf Amersfoort, besloot ik er een dagje Den Haag van te maken. Ik bezocht onder andere de prachtige passage, kocht twee mooie notitieboekjes bij de Hema om vervolgens onder het genot van een kopje verse muntthee te brainstormen over een aantal leuke ideeen. Hierover later meer.2016-12-10-14-44-41  

Bloggerslunch

Om 13.00 werd ik verwacht bij Collectiv. Het was even zoeken, aangezien ik niet bekend ben in Den Haag en mijn mobiel mij even in de steek liet maar ik was er uiteindelijk op tijd. Eenmaal aangekomen waren er nog negen andere bloggers aanwezig voor de lunch. Gek genoeg kende ik maar één blogger. Meestal is dat wel anders. Na een kort praatje, kregen we een overheerlijke koffie en vervolgens lunchten we met de lekkerste bagel ever! Budapest bagel zat ook in de conceptstore en zij maken elke dag verse bagels met allemaal streekproducten. Hij was heerlijk! Na de lunch was er tijd om elkaar een beetje te leren kennen en er was een Photo Booth. Zo leuk!

Conceptstore Collectiv

Na de lunch ontvingen we een grote goodiebag met allerlei goodies van de bedrijven die hun spullen verkopen in de conceptstore. Ik vind dit oprecht héél leuk! Daarna was het tijd om te gaan snuffelen in de winkel. Wat een fantastische dingen verkopen ze daar. Ontzettend tof. Van zilveren sieraden, tot pauw veren, baby spulletjes, interieur spulletjes tot tassen. Noem het maar op. Ik keek mijn ogen uit en zag allemaal fantastische items. Zelf ben ik erg fan van de Jee bags. Mooie lederen tassen in allerlei kleuren en maten. Ze waren niet goedkoop, maar ik denk dat dat wel een mooi cadeautje voor mijzelf is om voor te sparen.

Collectiv Conceptstore in Den Haag 2016-12-10-14-40-42 Collectiv Conceptstore in Den Haag 2016-12-10-14-41-45 Collectiv Conceptstore in Den Haag 2016-12-10-14-45-05

Collectiv Conceptstore in Den Haag img_4869Collectiv Conceptstore in Den Haag 2016-12-10-14-45-42 Collectiv Conceptstore in Den HaagBen je binnenkort in Den Haag en zoek je een overheerlijke lunchplek? Eet dan een bagel bij Budapest bagel. Ben je op zoek naar een fantastische conceptstore? Dan mag je deze hotspot zeker niet overslaan en moet die op je lijstje komen te staan. Conceptstore Collectiv is écht heel gaaf!

Ben jij ook dol op conceptstores?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Silkeblogs says:

    Ziet er super uit! Mijn broer studeert in Den Haag, dus ik ben van plan om daar snel eens heen te gaan, en dan komt dit zeker op mijn lijstje!

Comments are closed.