Happy Moments | Afgestudeerd, zomerse weer & naar Boedapest!

Happy Moments | Afgestudeerd, zomerse weer & naar Boedapest!

Jaaa! Zoals de meeste ondertussen al weten, ben ik deze week afgestudeerd met een 9 voor mijn eindpresentatie en mag mijzelf nu Social Manager noemen.

Maandagochtend reisde ik vroeg vanuit Limburg naar Amersfoort. Wat was het fijn om weer thuis te zijn. Op mijn kamer werkte ik aan mijn eindpresentatie en mijn verdediging voor de dag erna. Ik werkte alles tot in de puntjes uit en zorgde ervoor dat goed voorbereid was. Ik ging ook op tijd naar bed, zodat ik de dag erna goed uitgerust was.


Dinsdagochtend werd ik al om 5.30 wakker van de zenuwen. Hoewel ik normaal het niet erg vind om te presenteren, was ik nu toch echt wel een tikkeltje zenuwachtig. Ik was als eerste aan de beurt van 9.15-10.15. Eenmaal begonnen viel het eigenlijk wel mee. Ik had mij zo goed voorbereid en verdiept in het onderwerp dat ik eigenlijk altijd wel iets wist te vertellen. Uiteindelijk kreeg ik het verlossende woord dat ik een 9 voor mijn eindpresentatie had. Toen ik het lokaal uitkwam zat mijn vriend op mij te wachten als verrassing. Super lief!
Mijn moeder en oma reisden ook naar Amersfoort om te vieren dat ik afgestudeerd was. We lunchten samen en we zijn gaan winkelen. De hele dag zat ik in een soort van eutrofie. Ik was zó blij dat ik het gehaald had met zulke goede cijfers.

Woensdagmorgen was ik weer back on track: ik moest gewoon weer de hele dag werken op het kinderdagverblijf. Niet zo spannend, maar moet wel gebeuren. Ik werkte op een kinderdagverblijf in Maarssen en was bijna 12 uur van huis door de lange reistijd. Woensdagavond was ik bekaf en keek ik een leuke serie.

Donderdagmorgen ging wederom vroeg de wekker. Ook deze keer moest ik werken. Ik werkte alleen dichter bij huis. Namelijk op een kinderdagverblijf een paar straten verderop. Dat scheelt zo enorm in reistijd. Het was ondertussen ook al heerlijk weer, dus ik genoot van het heerlijke zomerse weer. In de avond was mijn vriend thuis en zag ik dat hij een pakketje voor mij had aangenomen. Een fiets wel te verstaan. Hierover later meer op mijn blog. Hij had hem zelfs al voor een deel in elkaar gezet, lucky me. Ik kookte een lekkere maaltijd en in de avond zijn we nog een ijsje gaan eten bij San Marco in Amersfoort. Daar zijn de ijsjes het aller lekkerste! <3

Die schoenen zijn tof <3 | Afgestudeerd | Ik trok mijn maxidress uit de kast

Vrijdagochtend ging net als de rest van de week de wekker. Ik werkte in de ochtend aan een aantal freelance opdrachten en aan mijn blog. In de middag reisde ik naar Amsterdam waar ik de Esprit Outlet bezocht en een hele mooie blouse kocht. Ook lunchden mijn vriend en ik in Amsterdam. Erna reisden we terug, werkte ik nog even aan mijn blog en gingen uiteten bij van Zanten in Amersfoort. Dit cafe/restaurant ligt tegenover mijn kamer en ziet er altijd heel gezellig uit in de zomer. 

Mijn vriend had andere plannen in de avond en daarom bracht ik hem na het uiteten naar de trein. Hij reisde terug naar Limburg. In de avond kwam een vriendinnetje langs waarmee ik naar Boedapest ga de komende week en ik had een feestje van mijn huisgenootje Fleur.

De afstudeerpresentatie | Afgestudeeeeerd! (:

Zaterdag was een drukke dag. Mijn hele kamer lag overhoop. Overal lagen spullen, een fiets(?!) en ik moest veel doen. Ik had bergen werk te verzetten omdat ik op vakantie ga. Ik moest nog een aantal administratieve zaken regelen voor mijn blog, artikelen schrijven en natuurlijk mijn koffer inpakken. In de avond reisde ik samen met een vriendin naar Limburg. We vliegen al heel vroeg vanaf Eindhoven en omdat het niet lukte om op een andere manier vanuit Amersfoort naar het vliegveld in Eindhoven zo vroeg te reizen, besloten we bij mijn ouders te slapen. Mijn vader brengt ons dan vandaag (zondagochtend) naar het vliegveld in Eindhoven. Super lief!

Mijn vriend en ik gingen uiteten bij van Zanten | Een fiets in mijn kamer

De komende week ben ik tot en met donderdag in Boedapest en vrijdagochtend gaat alweer vroeg de wekker en moet ik alweer werken. Het wordt een drukke week, maar ik heb er zin in!

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Nanne van Hout says:

    Wat een topper ben je toch, nogmaals gefeliciteerd met je afstuderen! En geniet van je welverdiende vakantie 🙂

  2. Alexa Op 't Land says:

    Die schoenen zijn idd heel leuk en wat leuk dat je een dagje lekker met je vriend weg ging! En natuurlijk super goed dat je geslaagd bent en geniet lekker in boedapest! Maar ik weet zeker dat het je wel gaat lukken, dat genieten dan!

  3. kimdonz.com says:

    Nog gefeliciteerd, wat een mooi cijfer! De Esprit outlet in Amsterdam is fijn, ga er zelf ook soms langs!

Comments are closed.