Wishlist | Summer & travel bags

Wishlist | Summer & travel bags
Het aftellen is begonnen. Zoals jullie misschien al weten ga ik in september rondreizen door Spanje. Ik heb al een beetje een idee wat ik wil gaan doen en welke steden ik wil gaan bezoeken, maar meer niet. Stiekem wil ik dat ook niet. Ik boek een vlucht naar Barcelona en dat is het enige. Ik wil namelijk alles last minute regelen in Spanje. 
Hoewel ik een echt meisje ben die maar al te graag veel te veel spullen mee probeert te nemen tijdens elke vakantie maar ook als ik onderweg ben naar werk of afspraken, ga én kan ik dat dit keer niet doen. Hoe meer ik meeneem, hoe meer ik er zelf mee moet sjouwen. En daar heb ik natuurlijk geen zin in. De backpack staat al klaar. Ik kan de oude backpack van mijn vader lenen. Mijn vader gaat ieder jaar op huttentocht in Oostenrijk. Hij loopt dan van hut naar hut in de bergen. 

In de webshop van Bagage Online heb ik een aantal mooie tassen gezien. Hun collectie is groot en bestaat uit veel mooie (reis)tassen. Maar naast een backpack heb ik natuurlijk ook nog andere tassen nodig. Af en toe is het natuurlijk ook leuk om een stijlvolle tas te dragen voor een etentje of gewoon een dagje winkelen. 

Welke tas staat er op jouw wishlist?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Nortfhlix NL says:

    Mijn droomtas is een Mulberry Bayswater.
    Verder hebik op dit moment genoeg tassen.
    Kleine schoudertasjes (voor als een mobiel en wat geld genoeg is), grotere handtassen en een enorme shopper voor als ik echt veel mee sleep.

Comments are closed.