Happy Moments | Blog ritme, de lente zon & inrichten van het huis

Happy Moments | Blog ritme, de lente zon & inrichten van het huis

Wat ben ik blij en wat is het fijn dat ik het blog ritme weer te pakken heb. Zoals ik in mijn persoonlijke update al vertelde, zijn er de afgelopen tijd veel leuke dingen gebeurd en was het heel druk. Hierdoor moest ik mijn blog loslaten om te focussen op iets heel leuks: ik ben namelijk verhuisd en gaan samenwonen én naar New York geweest. Na een radio stilte van drie weken ben ik nu weer vol goede energie back on track en ben ik niet van plan te stoppen! Yay!

Maandag stond er weer een nieuwe werkweek voor de boeg. Mijn 40-urige werkweek begint steeds meer normaal te worden, maar dat mag ook wel. Ik werk ondertussen alweer  3,5 maand fulltime. Toch zou ik liegen door te zeggen dat ik mijn vrije tijd niet mis, want dat mis ik wel. Als je zoveel werkt, is je vrije tijd ook gering. Het is daarom zaak om de vrije tijd die je nog hebt zo optimaal mogelijk te benutten. Tijdens de verhuizing werkte ik fulltime en in de avonden en het weekend was ik aan het verhuizen en dit 2 weken lang. Dat was even pittig, maar ik besef maar al te goed dat het nu beter wordt. Ik hoef nooit meer te wachten met koken, wassen of de afwasmachine zoals in het studentenhuis en ik hoef ook niet meer elke dag te een halfuur tot een uur te FaceTimen met vriendlief, want we wonen samen.

Wat opvalt nu ik fulltime werk? De werkweek, maar zeker ook het weekend vliegt voorbij. Voor je het weet is het donderdag. Het leven gaat in een rap tempo. Het lijkt wel alsof het veel sneller gaat dan eerst. Deze week had ik besloten dat het roer om moest en dat ik meer wilde bewegen en gezonder. We wonen in een bosrijk gebied dus maandag- en dinsdagavond ben ik een heerlijk stuk gaan lopen in het bos. Het is heerlijk om na een lange (en drukke) werkdag je gedachten uit te schakelen en even tot rust te komen. Ook ben ik dinsdag weer begonnen met hoelahoepen. Gewicht hoelahoepen voor een strakkere taille. 

Ik ga weer sporten (yay) – Ik vertelde tegen mijn vriend dat ik een konijntje wil en toen stuurde hij deze foto.. – Food

Woensdag kreeg mijn vriend te horen dat hij een vast contract heeft gekregen. Dat moest gevierd worden. Daarom zijn we in de avond gaat uiteten bij El Ternero in Amersfoort. Het was onze eerste keer, maar het was zó lekker! Iets duurder, maar het eten was van goede kwaliteit. Hier gaan we zeker nog een keertje terug.

Donderdag was een hele drukke dag op het werk. Om 16.00 was ik moe en was mijn concentratie ver te zoeken. Uiteindelijk heb ik toch goed door kunnen werken. Donderdag waren ook de persdagen in Amsterdam waar ik heel graag naar toe wilde, maar dit soort dingen zijn lastig als je fulltime werkt. Ik wilde eigen na mijn werk alsnog gaan naar twee events, maar dit bleek reis technisch wel mogelijk te zijn, maar dan was ik er pas om 19.00 en dat was te laat. Bummer. Mijn vriend was er niet, dus ik besloot wat spulletjes in de stad te halen en te werken aan mijn blog. Ook fijn. 

Outfit of the day

Vrijdag, de laatste werkdag van de week. Yay! Om 16.00 begint altijd standaard de vrijdagmiddag borrel op mijn werk. Een goed begin van het weekend. In de avond had ik met een vriendinnetje afgesproken om bij te kletsen en om naar de Ikea te gaan. Daarna zijn we ook nog een drankje gaan doen in de stad. 

Zaterdag was het weer een klus dag. We pakten wat dozen uit, deden de was, ruimde het huis op en we hebben een hele mooie woonkamer kast in elkaar gezet. Ook brachten we een bezoek aan Giga meubel en de kringloop. In de avond aten we heerlijke frietjes.

Mijn Rebecca Minkoff tas die ik kocht in New York – Outfit of the day met mijn mooie hoed – Bloesem liefde

Zondag sliepen we een beetje uit, ruimde ik de kast in en mijn vriend deed de boodschappen. Daarna dook ik achter de computer om te gaan werken. Aan het eind van de middag zijn we samen naar de stad gegaan en hebben we een heerlijk ijsje gegeten bij San Marco.

Hoe was jouw week?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Lenneke says:

    Die foto van je outfit of the day is prachtig! En hoe krijg jij je vriend zo ver dat hij de boodschappen doet? Leer me dat! Ik ben dan wel #foreveralone, maar misschien kan ik dan toch een relatie aangaan met iemand, puur en alleen omdat hij dan die vervelende rotboodschappen kan doen…

  2. Manon Boerakker says:

    Fit for free??? nee ga naar basic fit 😛 Hoelahoepen lijkt me trouwens wel leuk

  3. Fulltime werken is zeker even wennen. Al vond ik het ook fijn dat ik niet meer ('s avonds) hoefde te werken aan studie opdrachten. Dat scheelt dan weer wel! Wat fijn dat je nu samenwoont en dichtbij huis een bos hebt. Klinkt fijn om daar 's avonds even je hoofd leeg te maken!

Comments are closed.