Happy Moments | Citytrip Madrid, Naar de halve finale & Storm

Happy Moments | Citytrip Madrid, Naar de halve finale & Storm

Het is weer tijd voor een nieuwe Happy Moments. Maandagmorgen heb ik de hele ochtend gewerkt aan mijn schoolopdrachten, aangezien de tentamens eraan komen is het wel handig om hier mee aan te slag te gaan. In de middag ben ik nog even naar school gegaan om samen met andere studenten te werken aan de groepsopdrachten voor de tentamens. Vervolgens ben ik snel naar huis gegaan en heb ik boodschappen gehaald. Ook ben ik nog even snel met blogvriendinnetje Fleur outfit foto’s gaan maken. 

Om 16.30 zat ik al aan het avondeten en om 20.30 lag ik al in bed. Waarom? Omdat ik die nacht op vakantie ging naar Madrid. Aaaa! Doordat ik zó happy was om weer naar Spanje te gaan, kon ik helemaal niet slapen.. Oeps!

Citytrip Madrid, Naar de halve finale & Storm
Dinsdag ging al heel vroeg mijn wekker, half 3 om precies te zijn. Toch was ik klaarwakker, ook na dat korte nachtje. Aangezien het mij wel erg leuk leek om mijn tripje te filmen, nam ik mijn videocamera mee. Ik heb best veel gefilmd, het geeft een hele mooie impressie. Ik moet hem nog bewerken, maar dit filmpje komt binnenkort online.

Park Madrid | Mooie verlichte gevel

Dinsdagochtend vlogen we al vroeg naar Madrid, waardoor we daar ook nog de hele dag hadden. Ik was zó blij om weer in Spanje te zijn. Ondertussen was ik alweer een tijdje niet meer daar geweest, dus ik heb het eerste uur met een smile van oor tot oor gelopen. Ik vind het een heel fijn land. Ik wil er heel graag een tijdje gaan wonen, werken en/of studeren na het behalen van mijn huidige studie. Dat is een soort van droom. Ook spreek ik redelijk Spaans, maar ik wil de taal graag vloeiend leren spreken. 

Ik heb enorm genoten van deze fijn trip. Alleen was het hostel waar we slapen niet zo heel fijn. Maar ik ben wel wat gewend toen ik 3 jaar geleden in Alicante woonde. Je went eraan, maar fijn is anders. Het weer was daar al heel lekker. In de ochtend was het koud, maar in de middag werd het zo’n 15 graden.

Inchecken | De lekkerste ice tea | Paella | Op het terras in de zon

Wanneer je dan in de zon zit, is dat heerlijk! We hebben heel veel leuke dingen gedaan. De culturele hoogtepunten bezocht, op het terras gezeten, naar een museum geweest, een fietstocht gemaakt (aanrader!), tapas gegeten, gewinkeld en natuurlijk ook gestapt. Het is ook heel tof om in zo’n grote stad rond te lopen, de mensen te bekijken en gewoon te genieten. Aangezien ik een enorme voorliefde heb voor Spanje, heb ik met mijzelf afgesproken dat ik over een halfjaar terug ga. Na het behalen van mijn HBO diploma ga ik terug. Als een soort van beloning. Eerst een halfjaar keihard werken en vechten voor het diploma om vervolgens terug te gaan naar Spanje. Zelf vond ik dat wel een hele goede deal. 

Stappen in Madrid

Tijdens mijn verblijf in Madrid kreeg ik ook nog een heel tof mailtje, want ik ben namelijk door naar de halve finale van de Fashion Blog Battle. Aaa! Ik ben door, zó gaaf! Ik wil jullie bedanken voor het stemmen. Zaterdag 17 januari is de halve finale. Spannend.

Donderdag op vrijdagnacht landde ik weer in Eindhoven. Mijn vriend kwam mij op het vliegveld halen. De hele rit naar huis heb ik hem de oren van zijn hoofd gekletst. We hadden elkaar alweer ruim een week niet gezien en ik wilde hem natuurlijk alles vertellen over Madrid. Uiteindelijk moesten we slapen en moest ik stoppen met vertellen, want het was al laat en mijn vriend moest de dag erna alweer vroeg de deur uit. We zijn samen de deur uitgegaan. Ik naar Amersfoort en hij naar school. Ons moment samen was kort en krachtig. Nu moet ik weer ruim een week wachten voordat we elkaar zien. Dat komt doordat we beide tentamens hebben en daardoor door de week niet naar elkaar kunnen gaan. 

Wandeling door Amersfoort | De outfit waarmee ik door ben naar de halve finale

Vrijdag heb ik alles opgeruimd, gewassen en boodschappen gehaald. Begonnen met het bewerken van mijn video die ik gemaakt heb in Madrid, mails beantwoorden en lekker geblogd. Aangezien we in Madrid maar weinig hebben geslapen, was ik nogal moe. Toch ben ik samen me Fleur nog even outfit foto’s gaan maken. In de avond wilde ik eigenlijk op tijd naar bed, maar ik heb nog een hele tijd gezellig met een huisgenootje gekletst tot laat in de avond. 

Een beetje Limburg in Amersfoort | De video van Madrid bewerken

Zaterdagochtend werd ik dan ook heel moe wakker. Ik had ruim 9 uur geslapen, maar zo voelde dat helemaal niet. Verre van. Toch ben ik opgestaan en begonnen aan wat huishoudelijke taken. Ook ging ik naar de markt voor vers fruit en wat boodschappen. Alleen dat kostte nogal wat moeite, omdat het zó hard waaide. Het voelde als een hele work-out, fietsen naar de supermarkt. Aangezien ik zo moe was, had ik echt niet de puf om te werken aan mijn verslagen. Daarom ben ik aan de slag gegaan met mijn blog. Vooruit bloggen, video bewerken etc. Dit moet natuurlijk ook gebeuren. Hopelijk heb ik morgen meer puf, want maandag begint mijn laatste tentamenweek ooit. Ik wil én moet mijn tentamens halen, anders kan ik niet op tijd afstuderen. Dus de komende twee weken worden keihard werken.

Hoe was jullie week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Priscilla Dijkman says:

    Ah mooie foto's, ik ben zelf nog nooit in Madrid geweest. Wel eet ik vanavond Paella dus ik krijg er al helemaal zin in bij het zien van je foto.

  2. Elke says:

    Oohh wat leuk! Ik ben verliefd geworden op Spanje toen ik daar een paar jaar woonde dus ik wil ook heel graag terug haha. En gefeliciteerd met je halve finale! Succes meis:)

  3. Manon Boerakker says:

    Ik ben nog nooit in Madrid geweest, lijkt me erg mooi daar! Leuke fotos heb je gemaakt.

Comments are closed.