Happy Moments | Datenight, bezoek aan de kapper & housewarming

Happy Moments | Datenight, bezoek aan de kapper & housewarming

Het is weer tijd om mijn Happy Moments van de afgelopen week te delen. Ondanks dat ik op sommige momenten het gevoel had dat de dag nooit voorbij zou gaan, is de week uiteindelijk toch nog snel gegaan. Zondag landde ik om 17.00 op Schiphol en kwam mijn weekendje Manchester tot zijn eind. Eerlijk gezegd vond ik het héérlijk om een beetje op tijd thuis te zijn om mijn koffer uit te pakken, op te ruimen en om nog een avondje samen met mijn vriend te hebben, want die had ik immers het hele weekend niet gezien. Kijk je mee naar de rest van de week?

Datenight, naar de kapper, housewarming & Geleense loempia’s

Omdat mijn vriend en ik elkaar het weekend niet gezien hebben en door de weeks vaak laat thuis zijn of nog aan het werk zijn (vooral ik..), kwam vriendlief met het idee om spontaan te gaan uiteten voor een beetje quality-time. Super leuk! We gingen een hapje eten bij Lekker Burgerlijk op het Hof in Amersfoort. Het was de eerste keer dat we daar aten en het smaakte erg goed.

Processed with VSCO with q3 preset

Woensdag was mijn vrije woensdag, yay! (dat heb ik eens in de twee weken: ik werk 36 uur voor de baas). Heerlijk vind ik dat. Die dag gebruik ik uiteraard voor mijn blog en mijn eigen bedrijf, dus ik ben die dag niet echt vrij-vrij, maar ik werk vanuit thuis en werken voor mijn blog c.q. eigen bedrijf vind ik heerlijk om te doen. Dus dat maakt niet uit. Zo had ik in de middag éindelijk een afspraak bij de kapper. Daar ga ik veel te weinig naar toe, maar dat komt simpelweg omdat ik daar geen tijd voor heb. Mijn haar voelt altijd weer heel gezond en fijn als ik naar de kapper ben geweest.

Processed with VSCO with q5 preset
IMG_5512

Zaterdag reisden we af naar Limburg om het appartement van een vriendin te bekijken. Zij woont zich kort samen. Het zag er heel mooi uit! Het was een prachtig pand. Een gezellige dag. Ook at ik de áalerlekkerste loempia’s ever: de loempia’s op de markt in Geleen. Daar kom ik bijna alleen voor terug, zo lekker zijn die.

EDIT: ik heb besloten om mijn Happy Moments niet meer elke week te delen, maar nog één keer per maand. Op de eerste maandag van de maand deel ik mijn Happy Moments van de afgelopen maand. Dan heb ik hopelijk meer mooie foto’s om te delen en meer fijne momentjes. Ik ben al een tijdje aan het stoeien met deze rubriek, maar ben er nog steeds niet tevreden mee, vandaar dat ik het anders ga doen. Op de andere maandagen komen andere artikelen. Alleen moet ik wel nog even nadenken over de insteek van deze artikelen, maar dat komt goed. 🙂

Wat was jouw Happy Moment van de afgelopen week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Rachelle says:

    Tip voor je nieuwe happy moments: probeer de foto bij de tekst te zetten waar de foto bij hoort, dat leest wat makkelijker omdat je zo weet waar het over gaat 🙂

  2. Joyce - LemonyLifeNL says:

    Ah altijd lekker om spontaan wat quality time met je vriend te hebben! En uiteten gaan is altijd goed haha.

  3. Toffe foto’s Dionne! Door jou heb ik nu zo veel zin in loempia’s, dat heb ik echt al heel lang niet gegeten. Ik vind Happy Moments een heel leuke rubriek, word ik altijd helemaal blij van! Malou x

  4. Benthe says:

    Oké, ik moet duidelijk naar Geleen. Ik HOU van loempia’s dus als daar de lekkerste ooit te vinden zijn… ? Mooie foto’s!

Comments are closed.