Outfit of the day | Vlaeykensgang in Antwerpen

Outfit of the day | Vlaeykensgang in Antwerpen

Een paar maanden geleden alweer (uch..) was ik samen met mijn vriend in Antwerpen. We waren 7,5 jaar samen en dat moest natuurlijk gevierd worden. Antwerpen is een heerlijke stad. Ondanks dat het relatief dichtbij ligt, heb ik sterk het gevoel dat ik ver weg in het buitenland zit als ik daar ben. Regelmatig bezoek ik Antwerpen, want elke fashionlover kan hier zijn hart ophalen. Het bruist namelijk van de leuke (en vooral) unieke conceptstores en daar houd ik van. Ook als je houdt van koffie hotspots of andere hippe plekken om te eten, kom je in Antwerpen wel aan je trekken. Tijdens mijn bezoek moesten uiteraard outfit foto’s gemaakt worden. Kijk je mee?

Een stukje middeleeuws in het centrum van Antwerpen

De Vlaeykensgang is een bijzonder stukje middeleeuws midden in het centrum van Antwerpen. Het zijn allemaal smalle straatjes en binnenplaatsjes waar het lijkt alsof de tijd een beetje stil heeft gestaan. Je loopt langs de oude middeleeuwse huizen en hebt hierdoor niet het idee dat je eigenlijk midden in het centrum van Antwerpen bent. Het zag er allemaal fantastisch uit. Ik hou echt van dit soort dingen. 2016-11-05 15.38.12 2016-11-05 15.37.12-1 2016-11-05 15.38.33 2016-11-05 15.38.26-2 2016-11-05 15.37.21  2016-11-05 15.37.452016-11-05 15.38.12

Ik vind het heel leuk om de foto’s terug te zien, simpelweg omdat ik heel blij wordt van die oude, gezellige straatjes. Dat heb ik ook heel erg met oude industriële locaties. Op een of andere manier vind ik het fascinerend om naar te kijken en word ik er heel vrolijk van. Dat was ook één van de redenen om een citytrip naar Manchester te maken. Dat is namelijk een oude industrie stad waar je op bijna elke hoek wel een gebouw of een oude fabriek met oude, rode bakstenen tegenkomt. Zo leuk! Nieuwsgierig naar mijn favoriete hotspots in Antwerpen? Ik schreef er een artikel over. Bekijk de hotspots hier.

In de outfit draag ik een donkerblauwe col trui van Costes, een lang vest van Only, een jeans van Esprit, boots van Sacha en mijn zwarte leren business bag van Gianni Chiarini.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

6 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.