Happy Moments | Dr. Hauschka, Glow Eindhoven & Bloggen

Happy Moments | Dr. Hauschka, Glow Eindhoven & Bloggen

Deze week ben ik begonnen aan de tweede periode van mijn minor. Dat houdt in dat ik nu op de helft van minor zit. Nog een blok van 10 weken les en dan is de minor afgelopen en begin ik met afstuderen. Afstuderen komt nu steeds dichterbij. Hoewel ik de minor erg leuk vind, heb ik stiekem ook wel zin om te gaan afstuderen. Het lijkt mij namelijk een heerlijk gevoel om na vier jaar hard studeren te worden beloond met een diploma. Dat moment wanneer ik eindelijk mijn diploma in mijn handen mag nemen, lijkt mij een gelukzalig moment. Vanaf dat moment ben je vrij en heb je eindelijk dat wel begeerde papiertje behaald. Het is stiekem nu al heel fijn om hierover te fantaseren, alleen nu nog beginnen met afstuderen.

Dr. Hauschka, Glow Eindhoven & Bloggen
Maandag sprak ik eindelijk weer eens af met een studiegenootje die ik alweer lang niet had gezien. Dat was erg gezellig. Dinsdagochtend ging alweer om 5.45 de wekker af en zat ik alweer om 8.30 braaf in de schoolbanken. Na school ben ik meteen door gegaan naar Amsterdam. In Amsterdam was ik uitgenodigd voor het Dr. Hauschka event. Hier schreef ik al een artikel over mét een hele leuke winactie.
Woensdag had ik wederom een hele dag school. In de eerste week ga ik altijd braaf naar de lessen, erna selecteer ik de lessen die ik het leukste en nuttigste vind. Ik kookte mijn eerste zuurkool stampot van dit seizoen en hij smaakte heerlijk! Ik ben een grote zuurkool fan en eet het heel graag.

Lunchen met mama – Outfit foto’s van gisteren – Kerst pers mails zijn altijd leuk – Mooie producten uit de goodiebag van het DaisyCon event.

Donderdagochtend heb ik eerst gewerkt aan de opdrachten van school en vervolgens ben ik aan de slag gegaan voor mijn blog. Donderdagavond had ik afgesproken met mijn vriend en reisde ik van Zwolle naar Eindhoven. Aangekomen in Eindhoven had mijn vriend een verrassing. We gingen namelijk spontaan uiteten bij Sizzling. We hebben genoten van een heerlijk drie-gangen diner. (Carpaccio– Gegrilde Argentijnse steak – Tiramisu) Na dit heerlijke diner zijn we gezellig de Glow gaan lopen. De Glow is een jaarlijkse lichtshow die elk jaar door verschillende kunstenaars wordt opgezet. Een heerlijke, spontane quality avond met vriendlief.

Glow Eindhoven
Vrijdagmorgen zat ik alweer vroeg in de trein naar Amsterdam waar ik langs een PR bureau ging voor een persdag. Omdat ik nog wat tijd over had kocht ik mijn eerste MAC lippenstift. Hij is zó mooi. Binnenkort laat ik hem zien op mijn blog. Vervolgens ben ik doorgereisd naar Almere waar ik een interessant event van DaisyCon bijwoonde. Er werd van alles over de technische kant van het bloggen uitgelegd. Ik had er wel meer van verwacht, maar alsnog was het leerzaam. Natuurlijk gingen we ook naar huis met een goodiebag. 
Outfit foto’s maken (binnenkort online) – Goodiebag Dr. Hauschka event
Het weekend stond voornamelijk in het teken van bloggen en mijn achterstallige ‘to-do’ list af te werken. Ik heb de laatste tijd zoveel inspiratie voor mijn blog, maar helaas niet de tijd om elke dag twee artikelen te publiceren. Toch wilde ik een aantal leuke ideeën uitwerken.
Hoe was jullie week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Dagmar Valerie says:

  Wauw wat een drukke, maar onwijs leuke en gezellige tijd! Mooie foto's en wat vliegt de tijd dat je al op de helft van je minor zit! Ik hoop dat de lessen fijn zijn en je er veel plezier aan beleefd :D!

 2. Denise says:

  Wat leuk dat je naar Glow in Eindhoven geweest bent! Ik twijfelde ook nog om te gaan! <3

 3. l'Armoire d'Amélie says:

  Ik ben nog nooit naar Glow geweest, maar het lijkt me erg leuk! Volgens jaar moet ik het misschien toch maar eens inplannen!
  Wat leuk dat je je eerste MAC lipstick gekocht hebt. Ik ben benieuwd naar het kleurtje.

  Xx Amélie

  • admindiolifestyle says:

   De MAC lipstick laat ik jullie binnenkort in een review zien op mijn blog. 😀

  • admindiolifestyle says:

   Zeker weten de moeite waard! Ik ga er nu al vier jaar lang, elk jaar naar toe. (:

 4. Ellen VC says:

  Ik durf nooit een les te missen, haha! Leuke dat je je happy moments met ons deelt!

 5. Alexa Op 't Land says:

  wat een mooi rijtje en erg leuk om te leren!! afstuderen gaat helemaal goedkomen!!

 6. Cindy says:

  Wat een leuke week en wat leuk al die evenementen! Helaas ben ik dit jaar niet naar GLOW in Eindhoven geweest, volgend jaar weer. Succes met afstuderen!

 7. DramaQueen says:

  Wauw die producten van Yves Rocher zijn mooi! Ik ben vorige week ook naar Glow geweest, vond het echt super! X

Comments are closed.