Outfit of the Day | The Beautiful Passage in The Hague

Outfit of the Day | The Beautiful Passage in The Hague
Wat ik genoten van vorige week. Het was een ontzettend leuke week vol met leuke dingen. Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de Happy Moments, bezocht ik persdagen, woonde ik de hotelopening van de eerste Suite Novotel hotel in Den Haag bij, zag ik mijn vriend weer en bracht eindelijk weer eens een bezoekje aan Maastricht.
De mooie Passage
Donderdagavond vond de officiële opening van het eerste Suite Novotel hotel in Nederland plaats. Dit hotel ligt écht midden in de stad, naast de V&D en tegenover de Bijenkorf. Centraler kan niet. Het hotel lag ook naast de mooie Passage in Den Haag. De Passage is een overdekte winkelstraat met mooie winkels. Het ziet er heel mooi en oud uit. Daarnaast straalt het een bepaalde sfeer uit. Het is een hele mooie plek om outfit foto’s te maken. Toen ik door de Passage liep moest ik denken aan Milaan. In het centrum van Milaan heb je ook een prachtige overdekte winkelstraat die er erg mooi uitziet. 
Ik draag eindelijk mijn nieuwe trui. Deze trui kocht ik al tijdens de DrieDwazeDagen bij de Bijenkorf, maar ik heb hem vorige week pas voor het eerst aangetrokken. Hij is van wol en daardoor erg warm. Een heerlijke, warme trui voor de winter. Ik vind het heel leuk dat de trui aan de achterkant anders is dan aan de voorkant. Dat maakt het speels. 

Ketting: Forever 21
Trui: Y.A.S.
Horloge: Timex
Broek: Tommy Hilfiger
Schoenen: Ziengs

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

  1. Lien Declercq says:

    Mooie outfit! Ben vooral fan van de ketting, die maakt de outfit helemaal compleet 🙂

  2. Svenja says:

    Wat zie je er weer mooi uit! Tof hoe je een mooie opvallende statement ketting met een wat rustigere outfit combineert!

Comments are closed.