Happy Moments | Een 80 urige werkweek, de showroom van C&A en Bloguniversity

Happy Moments | Een 80 urige werkweek, de showroom van C&A en Bloguniversity

Als ik deze week in één woord moet omschrijven: druk. Deze week was heel druk. Ik ben vorige week donderdagavond laat teruggekomen van vakantie en meteen begonnen met werken, waardoor ik meteen met de neus op de feiten werd gedrukt. Mijn agenda is weer lekker vol. 

Maandag werkte ik braaf de hele dag op het kinderdagverblijf, at ik samen met mijn huisgenootje en werkte ik in de avond nog aan mijn blog. Dinsdag zag mijn dag er voor een groot deel hetzelfde uit. Ik werkte de hele dag op het kinderdagverblijf en in de avond werkte ik aan mijn freelance opdrachten. Ik ben o.a. bezig met het schrijven van webteksten. Heel leuk allemaal, maar dit doe ik allemaal naast mijn ‘normale’ werkweek, waardoor het erg druk is. Maar ach, ik ben niet voor niets een bezig bijtje.

Zaterdag ging ik naar de Ikea | Happy Selfie

Woensdag was mijn ‘vrije’ dag van het kinderdagverblijf, maar in de ochtend reisde ik naar Amsterdam waar ik naar de showroom van de C&A ging waar ik de nieuwe collecties voor het komende jaar bekeek en iets hoorde over hun nieuwe campagne. Erna reisde ik weer terug naar Amersfoort waar ik een afspraak had. Ik had namelijk een sollicitatiegesprek bij Blog University en ik ben aangenomen. Super leuk en ook spannend. Ik ben heel benieuwd hoe dit allemaal gaat lopen. Hieronder later meer. Vervolgens reisde ik naar Utrecht waar ik nog een andere afspraak had. Aan het eind van de dag reisde ik naar Eindhoven waar ik naar mijn vriend ging. 

C&A showroom AW’15

Donderdag reisde ik alweer vroeg terug naar Amersfoort waar ik eerst snel outfit foto’s maakte en nog een aantal productfoto’s. Vervolgens moest ik alweer werken. Dit keer op de BSO. In de avond at ik weer samen met mijn huisgenootje en werkte ik aan mijn blog, deed ik de mail en pakte ik mijn koffer in. 

C&A showroom

Vrijdag werkte ik weer de hele dag op het kinderdagverblijf. Vervolgens ging ik naar mijn kamer, at ik en pakte ik mijn koffer en reisde ik naar Limburg. Totaal niet handig en praktisch, maar het is even niet anders.

Zaterdagochtend sprak ik af met een vriendinnetje uit Limburg en in de middag dook ik weer achter de computer om te werken. In de avond ging ik uiteten met mijn familie en ging ik op tijd naar bed. Vandaag (zondag) sta ik de hele dag op een rommelmarkt bij mijn ouders in de buurt en hoop ik heel veel spullen te kunnen verkopen en vanavond reis ik weer terug naar Amersfoort, want ja maandag moet ik weer om 8.15 beginnen met werken. 

Binnenkort online!

Zoals je misschien wel in de gaten hebt, was mijn week druk en vol. Dit was zelfs voor mij een beetje te druk. Hoewel een 80-urige werkweek een beetje overdreven is, heb ik de afgelopen week wel heel veel uren gemaakt en dit blijft de komende tijd zo.

Zaterdagavond uiteten bij een te leuke plek!

Waarom ben ik ook alweer zó’n bezig bijtje..? 😉 Grapje. Nee, ik vind het heel leuk om allemaal te doen, alleen is het soms een beetje veel van het goede en is het ook wel eens fijn om een avond niks te doen en na je werk op de bank te ploffen en te ontspannen en niet het gevoel hebben dat je persé nog dingen moet doen en dat had ik deze week wel. Ik heb een aantal grote freelance opdrachten die voor 1 juli af moeten, vandaar dat het nu wat drukker is.

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

 1. Priscilla Dijkman says:

  Hele drukke week inderdaad! Ben benieuwd naar de nieuwe collectie van C&A, de blauwe schoenen zien er al super leuk uit 🙂

 2. Nortfhlix NL says:

  Wat een fijne, maar drukke week/
  Ik zag net dat Jouw Marktkraan hier opent in het dorp.
  Zelf op een rommelmarkt staan lijkt me niet zo leuk, maar ik wil wel graag spullen kwijt.

 3. timetolivex says:

  Wow, drukke week hoor! Vergeet niet om af en toe een beetje te rusten he 😉 En die showroom van C&A ziet er heel mooi uit 🙂 Liefs! x

Comments are closed.