Happy Moments | Finale Fashion Blog Battle, Onbekende foto’s op mijn telefoon & Maastricht

Happy Moments | Finale Fashion Blog Battle, Onbekende foto’s op mijn telefoon & Maastricht

Ik denk dat ik wel kan stellen dat deze week nogal bizar was. Er zijn een aantal gekke en rare dingen gebeurd met de trein pech op maandag, mini brand op de kamer van mijn vriend én foto’s op mijn telefoon die ik niet ken?! Donderdagochtend stonden opeens 3(!) foto’s op mijn telefoon waarvan ik nog steeds geen idee heb van wie ze zijn. Ik ken de persoon op de foto’s niet en heb werkelijk geen idee hoe de foto’s op mijn telefoon zijn gekomen. Een groot raadsel. Stiekem ook best een beetje creepy..

Finale Fashion Blog Battle, Onbekende foto’s op mijn telefoon & Maastricht
Maandagmorgen ben ik vroeg vanuit Limburg vertrokken richting Amersfoort. Althans dat was de bedoeling. Helaas liep het iets anders. Maandagmorgen was er namelijk een grote treinstoring rondom Utrecht centraal. Die storing heeft ervoor gezorgd dat zo’n beetje de hele dag het treinverkeer ontregeld was. Daardoor kon ik maandag niet in Amersfoort komen. Ik besloot in Eindhoven uit te stappen en op de kamer van mijn vriend in Eindhoven te gaan werken tot de storing opgelost was. Aangezien de storing tot laat duurde besloot ik maar in Eindhoven te blijven. Daar heb ik geprobeerd te werken aan mijn onderzoek, maar de concentratie was helaas ver te zoeken. Wel heb ik kunnen werken aan mijn blog, alleen dat was niet de bedoeling.

Zaterdag waren we naar mijn oma gegaan in Maastricht. Erna zijn we nog even de stad ingegaan. Daar waren al een aantal mensen in de carnavals stemming.

Dinsdagmorgen ben ik weer vroeg naar Amersfoort vertrokken. Daar ben ik begonnen met wat huishoudelijke taken en maakte ik outfit foto’s met Fleur. Vervolgens ben ik diehard gaan werken aan mijn onderzoeksopzet. Deze is af, maar ik moet wel nog een goedkeuring krijgen. Vervolgens moest ik snel koken en eten, want ik de avond had ik afstudeerles. Ik heb gemerkt dat in de avond les niet echt mijn ding is. ‘s Avond voelde ik mij niet zo lekker, en ben ik op tijd naar bed gegaan.

Mijn nieuwe laptop hoes, aangezien mijn vorige gesneuveld is tijdens de mini brand

Woensdagmorgen had ik gehoopt dat ik mij beter zou voelen, maar niets was minder waar. Ik voelde mij alleen maar brakker en zieker. Toch ben ik naar kantoor gegaan. In het begin ging het nog wel en heb ik goed kunnen werken aan mijn onderzoek, maar naarmate ik langer zat voelde ik mij alleen maar zieker. Zo’n ellendig gevoel en beroerd gevoel. Bah! Helemaal niet fijn, zeker niet als je niet thuis bent. Aan het eind van de middag hield ik het niet vol en ben ik ziek naar huis gegaan. Bah, wat voelde ik mij ellendig. Dan is op jezelf wonen opeens niet meer zo fijn. Op zo’n momenten mis je iemand om je heen die je echt goed verzorgd.

Ik kocht Amersfoorts bier voor mijn vriend

Woensdag op donderdag heb ik bijna 14 uur geslapen, extreem lang. Blijkbaar had ik het nodig. Ik voelde mij nog steeds niet lekker. Ik had officieel een thuiswerkdag op de planning staan, maar daar kwam helaas niet veel van terecht. Ik was nog steeds niet lekker en heb wat op de bank gehangen. Wel heb ik met veel moeite een gezonde maaltijd gemaakt. Ik at namelijk een lekkere couscous salade. Donderdagavond dook ik weer vroeg in bed. 

Gezond eten, ook als je ziek bent – Mijn vriendjes voor deze week – De mooie kantine op mijn afstudeerplek – Eén van de vreemde foto’s die op mijn mobiel staat. Geen idee waarvan dit is. De persoon op de andere foto’s ken ik niet.. Creepy..

Vrijdagochtend had ik een belangrijk overleg op de planning. Een overleg met betrekking tot mijn afstuderen. Dit duurde tot de middag. Erna ben ik naar huis gegaan en heb ik verder gewerkt aan mijn onderzoek. Ik moet nog een beetje wennen aan het afstuderen. In de middag kreeg ik het heugelijke nieuws dat ik in de finale van de Fashion Blog Battle zit. Aaaah! Hier ben ik nog steeds súper blij mee! Vrijdagavond kwam mijn vriend nog even op ziekenbezoek, want ik ben nog steeds niet lekker.

Jaaaa, ik zit in de finale!

Zaterdagmorgen ben ik al meteen aan de slag gegaan met mijn onderzoek. Alles een beetje op een rijtje zetten en inlezen in de literatuur. Vervolgens heb ik nog even gewerkt aan mijn blog. Het was een heerlijk gevoel om weer productief te zijn. Toch ben ik nog niet lekker. Ik ben ondertussen ook nog een snotverkouden geworden. In de middag ben ik naar Maastricht gegaan. Mijn oma ligt in een verpleegkliniek en we zijn haar gaan bezoeken. De rest van de middag spenderden mijn vriend en ik in het mooie Maastricht. In de avond lagen we uitgeteld op de bank. Soms zijn zo’n avondjes heel fijn. 

Juulke, de poes van de moeder van mijn vriend

Hoe was jouw week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Jeeeej! Super super leuk dat je in de finale zit, helemaal verdiend!

 2. joorloveswriting says:

  Wat sneu dat je ziek werd. hopelijk ben je al wat beter …. Wow wat gaaf dat je in de finale zit!!! Gefeliciteerd!!! En wat een lieve kat <3 Jammer zeg van die storing 🙁 …

 3. Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla says:

  Bizar zeg dat er opeens foto's van vreemden op de telefoon staan. Heel creepy.

  Leuk overzicht!

 4. Alexa Op 't Land says:

  Wat vervelend van je mini brand en die foto's zijn idd erg creapy, niet uit een groepsgesprek ofso? En meid wauw wat goed dat je in de finale staat, het is je gegund hoop dat je de gelukkige winnares mag zijn en anders was het een mooie ervaring aan zich toch?

Comments are closed.