Happy Moments | HEMA Kerstevent, opening Collectiv & IJhallen

Happy Moments | HEMA Kerstevent, opening Collectiv & IJhallen

Zo. Dit was weer een drukke week vol afspraken. Ik werkte deze week vier dagen en woensdag (om de week ben ik vrij op woensdag) werkte ik met een blogvriendinnetje Fleur  sprak samen met een vriendinnetje af om bij te kletsen, was ik bij de opening van Collectiv in Den Haag én ik stond gisteren op de IJhallen. Poeh! Kijk je mee?

HEMA Kerst event, opening Collectiv & de IJhallen

Maandagmorgen, brrr wat is het koud. Ik heb helemaal geen zin om uit mijn bed te komen. Maar helaas, het moet. Er staat een lange werkdag voor deur. In de avond vind ik het heerlijk om na een lange dag naar huis te fietsen. Eindelijk frisse lucht en ik vind het niet erg dat het koud is buiten. Het zorgt voor een fijn gevoel.img_4711

img_4682-1 img_4730-1Dinsdag werk ik thuis. Er komt iemand langs en ik heb in de avond een afspraak, namelijk het Kerst event van jawel, één van de leukste winkels in Nederland: de HEMA. Om 16.30 sluit ik de computer af en spring ik op de fiets. Na een gezellige avond ben ik helemaal in de kerstsfeer en pak ik het pondje terug naar huis waar ik ondertussen de skyline van Amsterdam bekijk.img_4742-1 img_4747-1Woensdag was ik vrij van mijn kantoorbaan, maar werkte ik de hele dag met blogvriendinnetje Fleur. Zij werkt als freelancer en ik gebruik mijn vrije woensdag voor freelance opdrachten, dus dat komt mooi uit. We maakten outfit foto’s, ook wel handig als we samen zijn. Na heel wat te hebben gekletst en getypt, is de dag alweer voorbij en komt mijn vriend weer thuis. In de avond zoek ik wat kleren uit, want zondag sta ik op de IJhallen ook met Fleur.img_4757Donderdag werkte ik de hele dag. In de avond is het tijd voor Expeditie Robinson en ondertussen zoek ik alle kleding uit voor de IJhallen. Wat een klus, maar wat ben ik blij dat ik nu wat spullen heb kunnen verkopen.

img_4772
Foto by Fleur

Vrijdag, yay! De laatste dag voor het weekend. Om 16.00 sluit ik de computer af en is het tijd voor de vrijdagmiddag borrel. Om 17.00 spring ik alweer op de fiets, want ik heb afgesproken met een vriendinnetje. Ondanks dat ik mij niet helemaal lekker voel, kletsen we ronduit en is het erg gezellig.img_4813Zaterdagmorgen ben ik al vroeg in de stad, want ik moet een aantal foto’s maken voor een opdracht. Daarna wip ik snel de trein in, want ik ben uitgenodigd voor de bloggerslunch bij de conceptstore Collectiv in Den Haag. Wat een toffe plek is dat en wat een lekker eten. Met een geweldige goodiebag zit ik in de trein naar huis waar ik nog wat blogjes typen en uiteindelijk met frietjes op de bank plof. Pssst, volgende week komt er een blog over deze toffe conceptstore online!img_4818-1

Processed with VSCO with q2 preset
img_4869Zondag stond ik de hele dag op de IJhallen, en ik weet niet of ik daar nu blij mee was of niet. Aangezien ik op mijn vrije dag al om 6:00 de deur uit moest, maar ach het is het wel een fijn gevoel dat het nu wat opgeruimder is en al iets minder spullen hebben. Ik stond er samen met Fleur en dat was gezellig. In de avond was ik helemaal gesloopt. Een nieuwe werkweek staat weer voor de deur.

img_4871Hoe was jouw week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Karlien - Polished Cats says:

    wat een fijne foto’s
    en oh jouw jas op die ene foto in het bos, geweldig!

    liefs
    Karlien

Comments are closed.