Happy Moments | Hospiteeravond, Outfit foto’s maken & zomers weer

Happy Moments | Hospiteeravond, Outfit foto’s maken & zomers weer

Alweer een week voorbij, wat vliegt de tijd toch! Afgelopen week heb ik weer fulltime gewerkt, maar tussendoor ook nog een paar leuke dingen gedaan. Kijk je mee naar mijn week?

Maandagmorgen ging vroeg de wekker. Ik moest namelijk al om 7.30 werken op het kinderdagverblijf. Hoewel ik het heel fijn vind om vroeg te beginnen, is het soms toch wel een beetje vroeg. Na mijn werkdag bracht ik een bezoekje aan het park om een boek te lezen en bruin te worden. Met zulk lekker weer zoals de afgelopen week, vind ik het jammer dat ik geen tuin of balkon heb. In de avond was het tijd voor een hospiteeravond. Mijn buurman gaat verhuizen waardoor zijn kamer leeg komt te staan, tijd voor een nieuwe huisgenoot. Het is altijd wel leuk om te zien wie er allemaal komt hospiteren, maar ik heb een hekel aan die ellendig lange discussies over wie uiteindelijk de nieuwe huisgenoot moet worden. Daarnaast is het eigenlijk een ijskoude vleeskeuring. Merle is de gelukkige. Zij wordt per 1 september onze nieuwe huisgenoot. Ik ben benieuwd.

Dinsdagmorgen ging de wekker ook vroeg. Ik werkte de hele dag en eigenlijk was het een prima dagje. In de avond besloot ik mijn renschoenen maar weer uit de kast te trekken en een heel stuk te gaan hardlopen. Ik was even vergeten hoe fijn dat kan zijn. 

Gezelligheid bij de hopsiteeravond 

Woensdag werkte ik de hele dag op het kinderdagverblijf en in de avond had ik met een vriendinnetje afgesproken om te gaan uit eten en bij te kletsen. Nu we allebei fulltime werken zien we elkaar veel minder en dat is soms wel jammer. Daarom dat we besloten hebben om elke week samen te eten op een avond, zodat we sowieso kunnen bijkletsen. Na een hele gezellige avond kwam ik moe, maar voldaan thuis.

Liefde voor Amersfoort | Cocktail bij La Cubanita

Donderdag werkte ik ook de hele dag op het kinderdagverblijf en in de avond deed ik niet zoveel. Ik zat wel achter de computer te werken aan mijn blog en mijn mail bij te werken. Zelf vind ik dat een stom klusje, waardoor ik het soms te lang laat liggen. In de avond Facetimede ik met mijn vriend. Mijn vriend zou eigenlijk het weekend naar Amersfoort komen, maar dat kon helaas niet doorgaan. Heel erg balen, zeker omdat we elkaar al zo weinig zien. Ik kan niet wachten tot het moment dat we eindelijk geen afstandsrelatie meer hebben. Soms is dat zo moeilijk. Helemaal als mensen uit je omgeving zeggen ‘Ik zou dat niet kunnen, zo’n afstandsrelatie’. Daar kan ik heel boos om worden, want ik WIL het ook niet, maar ik heb geen keuze.. Maar goed, nog even doorbijten.. 

Amersfoort <3 

Vrijdagochtend werkte ik aan mijn blog, maakte ik outfit foto’s en ruimde ik mijn kamer op. In de middag moest ik werken en ik merkte dat ik heel moe was. Dat kwam denk ik door het warme weer. Na de middag gewerkt te hebben, fietste ik naar huis. Op de terugweg is mijn band stuk gegaan. Heel vervelend, want toen moest ik een heel stuk lopen. Thuis Facetimde ik met mijn vriend. Na het gesprek was het tijd om mij op te frissen. Ik had namelijk met een vriendinnetje afgesproken om bij te kletsen. We gingen naar het terras en ik dronk Radler. Het was erg gezellig geweest!

De nieuwe schoenen van mijn mannelijke huisgenoot vind ik heel tof!

Zaterdagochtend werkte ik aan mijn blog en bracht ik mijn fiets naar de fietsenmaker. Helaas kon mijn fiets niet gemaakt worden, althans ik moet een heel nieuw wiel en nieuwe band kopen wat ongeveer €80,- kost. Dat vond ik veel te veel voor een stationsfiets, dus hij staat nu in de schuur. Geen idee wat ik ermee ga doen, maar ik ga hem in ieder geval niet laten maken. Ook deed de ik boodschappen. De rest van de middag werkte ik aan mijn blog en ben ik begonnen met de voorbereidingen voor de vakantie, want volgende week ga ik op vakantie! Zin in!

Hoe was jouw week? 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  • admindiolifestyle says:

   Dank je wel! Die ketting is van Grrrl! Deze week komt hier een artikel over online!

 1. Saskia | SASHIONBLOG.com says:

  Jeetje, veel gewerkt haha! Kan me voorstellen dat een langeafstandsrelatie lastig is, wanneer kunnen jullie weer bij elkaar zijn? En ik zou je fiets inderdaad ook écht niet laten maken voor dat bedrag! Ik had toen ik op kamers woonde in Utrecht een fiets op Marktplaats gekocht voor ongeveer 2 tientjes. Was nog best een prima ding! 😉

  ♥♥♥ Saskia

  • admindiolifestyle says:

   Dank je wel voor je comment! We zien elkaar donderdag, maar we hebben al ruim 5 jaar een afstandsrelatie. Zodra ik dadelijk een baan heb, kunnen hopelijk samen op zoek gaan naar een huisje. (:

Comments are closed.