Oproep | Ik ben op zoek naar jou!

Oproep | Ik ben op zoek naar jou!
De komende week ga ik op vakantie samen met mijn vriend. Hier heb ik ontzettend veel zin in! We gaan namelijk een road trip door Europa maken. Na deze vakantie ben ik nog twee weken in Nederland. Deze twee weken moet ik nog werken en daarna is het tijd voor een mijn reis naar Spanje. In het artikel van afgelopen zaterdag vertelde ik dat ik in september een tijdje ga reizen door Spanje. Iets waar ik ontzettend veel zin in heb!
Zoals je kunt lezen, heb ik allemaal leuke plannen in het vooruitzicht. Omdat ik natuurlijk ook een beetje wil genieten van mijn vakantie en mijn rondreis door Spanje, leek mij het leuk om tot die tijd elke week één artikel te plaatsen van iemand anders. Een soort van gastartikel, maar dan voor één keertje.

Heb je een leuke schrijfstijl en wil je graag een artikel schrijven over mode, lifestyle, food, sport of beauty en dit artikel plaatsen op mijn blog met één link naar je eigen blog? Dat kan!
Stuur je artikel naar info@diolifestyle.nl 
Wel vind ik het belangrijk dat het gastartikel van goede kwaliteit is. Het gastartikel moet goed geschreven zijn en het geleverde beeldmateriaal moet goed zijn. 
Stuur snel een e-mail en wie weet staat binnenkort een artikel van jou op mijn blog!

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Naomi Vangestel says:

  Oh wat fijn dat je met gastbloggers gaat werken! Succes alvast om iemand te vinden! En wat gaaf dat je door Spanje gaat reizen, en Europa. Top vooruitzichten!

  x- Naomi in Wonderland

 2. Key bykim says:

  Heel veel plezier met je vakantie en het reizen natuurlijk! Geniet ervan XOX

 3. Marleen says:

  Klinkt leuk, maar helaas heb ik het zelf ook heel druk! Ik ga ook volgende week naar Spanje! In iedergeval hoop ik dat je het leuk hebt daar! xx

 4. Keys of Anouk says:

  Wat geweldig dat je zoveel mooie reizen gaat maken! Ik geef je groot gelijk, haha. Succes met het vinden van leuke gastbloggers, maar dat zal ongetwijfeld goed komen 🙂 xo

 5. Mylou - The blog next door says:

  Gave plannen heb je in het vooruitzicht! Leuk idee ook van de gastbloggers, tot wanneer kan je een artikel insturen?

  • admindiolifestyle says:

   Jaa, dank je wel! Je kunt tot en met oktober gastartikels doorsturen. Tijd genoeg!

Comments are closed.