New York, New York #1

New York, New York #1

Mijn vriend en ik zijn ondertussen alweer een paar weken terug uit het mooie New York, maar dat mag de pret niet drukken. Door de verhuizing heb ik nog geen tijd gehad om de kiekjes van deze geweldige stad eerder met jullie te delen. Dus, ben je klaar voor een overload aan mooie foto’s van deze fascinerende stad? Kijk dan snel mee!

Vorig jaar kwamen mijn vriend en ik op het idee om aan het begin van dit jaar samen te gaan reizen door Amerika. Dit ging uiteindelijk niet door. Ik vond namelijk veel sneller dan gedacht een baan. Na twee maanden te hebben gesolliciteerd was het raak. Dit hadden we beide niet verwacht. En wat doe je dan? Kies je voor de baan of ga je voor de reis? Ik (wij) kozen voor mijn baan. Een beetje ervaring op doen en wat geld sparen, zodat we op een later tijdstip een beter versie van onze rondreis door Amerika konden maken. Wél wilden we een bezoek brengen aan New York. Zodat we toch een mini Amerika reis konden maken. 

We vlogen eigenlijk een dag later nadat de aanslagen in Brussel hadden plaatsgevonden. We zouden vanaf Brussel vliegen, maar dat vliegveld was door de aanslagen niet meer in gebruik. Door de geweldig goede klantenservice van KLM konden we alsnog – een dag later – vanaf Schiphol reizen naar New York. Daar hebben we een week lang genoten van deze prachtige stad. Ik heb nog lang niet alles gezien. Er zijn redenen genoeg om er ooit nog een keertje naar toe te gaan, maar voor alsnog droom ik de komende tijd nog even weg bij deze mooie foto’s en een mooie herinnering. 

O, New York. Wat is het toch een fascinerende stad. Alles kan en niks hoeft. Het is de stad van de mode en de stad die nooit slaapt. Het lijkt mij ontzettend leuk om een keer voor een halfjaar mee te draaien in deze stad. Als een soort van stage in het buitenland, maar dan een halfjaar werken voor een groot bedrijf in New York. Wie weet, je moet altijd blijven dromen. Niet waar? 🙂
 Ben jij al een keer naar New York geweest?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Renske | Montévie says:

  Heerlijke (jaloersmakende ;-)) foto's zeg! New York staat nog hoog op mijn lijstje en hoop ik in de komende jaren eens te bezoeken.

 2. Femke says:

  Gaaf zeg! New York lijkt me een geweldige stad en staat ook hoog op m'n bucketlist om nog een keer naartoe te gaan.

 3. LiefsLaaura says:

  Oh ja, het lijkt me ook heerlijk om naar die stad te gaan! Herinneringen zul je er zeker aanhebben. Toffe foto's

 4. Karlien Vermeersch says:

  wauw lijkt mij een super toffe reis!
  ik ben nog nooit in NY of amerika geweest, wauw zeg

  liefs
  Karlien

 5. Bianca says:

  Mooie foto's! Prachtig die bloesem. Ik droom er ook wel eens van om er te wonen 😀 En die lange Amerikareis moet je zeker een keertje maken. Het is er zo geweldig 🙂

Comments are closed.