Happy Moments | Kingsday, Quality-time met vriendlief & Blueberry cake

Happy Moments | Kingsday, Quality-time met vriendlief & Blueberry cake

Deze week begon leuk, want maandag was het namelijk Koningsdag. Een groot feest! Wat heb ik genoten. Zondagavond vierde ik samen met een aantal vriendinnen en huisgenoten koningsnacht in Amersfoort. Na een korte nacht, maakte ik mij klaar voor een nieuwe dag; Koningsdag. Ik had met een aantal vriendinnen afgesproken om Koningsdag in Eindhoven te vieren. In Eindhoven was er op het stadhuisplein een groot dance festival. We boften heel erg met het weer, genoten van de muziek én het bier. En ja, ik had wel wat biertjes op. Aan het eind van de dag wilden we een hapje eten bij Vapiano en ik appte mijn vriend of die ook zin had om mee te eten. Uiteindelijk reisde ik heel moe, maar voldaan naar huis. Het was een hele gezellige dag!


Kingsday, Quality-time met vriendlief & Blueberry cake
Dinsdag was het (helaas) weer tijd voor het echte werk. Mijn scriptie wachtte weer op mij. Ik werkte de hele dag braaf aan mijn scriptie en merkte dat ik erg moe was. Ook sprak ik mijn begeleider en kreeg ik feedback.

Woensdag werkte ik op kantoor aan mijn scriptie en had ik een overleg. Niet zo heel spannend, maar het moet wel gebeuren. Over 3 weken is de de deadline van mijn scriptie, aaah! Maar het komt vast goed. Donderdag werkte ik wederom aan mijn afstudeeropdrachten, liep ik tussendoor een rondje door de stad en deed ik wat boodschappen. Mijn vriend kwam rond etenstijds ‘thuis’ en had een heel mooi bloemetje meegenomen. Zo lief! Ik ben dol op spontane acties. In de avond kookte ik voor hem, liepen we een rondje door de stad en aten we een ijsje.

Outfit
Ik mocht schoenen uitzoeken en deze vond ik eigelijk wel heel tof. Alleen mijn vriend niet zo, dus ik heb andere besteld… Haha!
Vrijdagmorgen moest mijn vriend alweer vroeg weg. Ik ruimde mijn kamer op, deed de was en werkte wederom aan mijn afstuderen. Ook moest ik nog een aantal andere administratieve zaken regelen. De dag ging veel te snel voorbij. Voor ik het wist was het al één uur en moest ik nog mijn tas en koffer inpakken. Ik reisde namelijk weer eens naar Zuid-Limburg, een weekendje naar mijn ouders. Eenmaal in de trein realiseerde ik mij hoelang het ook alweer reizen is naar Zuid-Limburg. Blurgh. Maar het is wel altijd heel fijn om weer Limburgs te praten en mensen om mij heen te horen die ook Limburgs praten.
Blueberry cake  

Zaterdag werkte ik aan mijn afstuderen, ging ik naar de markt met mijn moeder en ging ik samen met mijn vriend een heel stuk wandelen door het bos. Het was zo’n heerlijk weer. Een beetje quality-time is niet verkeerd. In de avond keek ik televisie en dook ik op tijd naar bed.
Ik maakte blueberry cake van het recept van Aranka en het was écht heel lekker!
Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

28 comments

 1. Joyce - beamingbeautynl says:

  Leuke foto's! Spannend dat de deadline dichterbij komt, nog even doorzetten!

 2. Nesrin says:

  De blueberry cake ziet er heerlijk uit. Spannend dat je over drie weken je scriptie moet inleveren. Ik zie dat je aan het hoelahoepen bent, hoe bevalt dat? Ik ben net begonnen.

  • admindiolifestyle says:

   Klopt, het bevalt heel goed. Ik ben ondertussen bijna 2 maanden bezig en al een aantal centimeters kwijt! (: Succes!

 3. Esther Leijten says:

  Leuke, maar drukke week. Wat spannend dat de deadline nog maar 3 weken is, heel veel succes met afstuderen! Is vapiano een aanrader? En die outfit is echt tof! Liefs

  • admindiolifestyle says:

   Jaaa! Vapiano is écht een aanrader als je van Italiaans eten houdt! <3

 4. Claudia says:

  Die blueberry cake ziet er heerlijk uit. Goed om te horen dat het zo goed gaat met je scriptie. Je kunt he!

 5. Renske says:

  Jammie! Die blueberry cake lijkt me erg lekker zeg! 🙂 Succes met de scriptie! Hier dezelfde dagbesteding, haha.

 6. Karin says:

  Wat een leuke foto's! Die blueberry cake ziet er heerlijk uit. Veel succes met je scriptie! X

 7. Joyce says:

  Wat een fijne foto's! Die cake lijkt me erg lekker, succes met het afronden van je scriptie! 🙂

 8. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  mm die cake ziet er echt heeeerlijk uit! En leuk die bloementjes 🙂

 9. Ysanne says:

  Die cake ziet er super lekker uit! En wat een leuke outfit heb je aan met die streepjes 🙂 Succes nog met je scriptie, laaaatste weekjes!

 10. Alexa Op 't Land says:

  Wat een super leuke foto met Fleur, jullie waren wezen stappen toch? Die cake ziet er trouwens heel lekker uit en wat leuk dat je je vriend ondanks alles nog zoveel ziet! Nog 3 weken hard aan je scriptie, je kan het meid nog even knallen!

Comments are closed.