Outfit of the day | Spring Feelings

Outfit of the day | Spring Feelings
Wat heb ik vorige week genoten van het heerlijke voorjaarsweer. Het was zelfs zo’n lekker weer dat ik voor het eerst met blote benen naar buiten kon. Ik vind het een heerlijk gevoel om zonder jas naar buiten te gaan en de zon op je gezicht voelt branden. Ik kan niet wachten om te komende tijd nog veel meer jurkjes en rokjes met blote benen kan dragen. 
Spring Feelings
Ik draag mijn nieuwe maxi-jurk – tenminste volgens de webshop zou het een maxi-jurk  moeten zijn – maar hij is wat korter. Eerlijk gezegd vind ik deze lengte wel wat hebben, het is speels. Weer eens iets anders. Het jurkje en de ketting zijn van Miss Etam, een winkel waar ik normaal gesproken niet zo snel zou gaan winkelen, maar nu ik dit jurkje gekocht en gecombineerd heb, ben ik fan. Ik vind de jurk heel leuk. Leuk voor in de zomer, maar je kunt hem ook heel leuk combineren met een blouse of vest. Nooit gedacht dat je bij Miss Etam zo’n leuke kledingstukken zou hebben. 

De foto’s zijn gemaakt door mijn blogvriendinnetje en huisgenootje Fleur. We hadden ondertussen alweer een hele tijd geen outfit foto’s gemaakt, extra leuk dat we dit nu wel weer hebben gedaan. De foto’s zijn gemaakt in een van de oudste straatjes van Amersfoort. Amersfoort is zo mooi, er zijn genoeg fotogenieke plekjes om outfit foto’s te maken.

Oorbellen: Lucardi
Ketting: Miss Etam
Blouse: Only
Jurk: Miss Etam
Schoenen: Mc Gregor
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

21 comments

  1. Ik draag nooit streepjes, maar wil dat wel gaan doen! Ik zag vanmiddag hele leuke gestreepte maxijurken bij Hema, had dat echt niet verwacht. Vind ze ook superleuk met een espadrille of wedge.

  2. Saskia | Former Parades says:

    Mooie foto's, die jurk staat je goed! Miss Etam is inderdaad een verrassende winkel, haha ๐Ÿ™‚ En Amersfoort ziet er inderdaad super fotogeniek uit!

    โ™ฅโ™ฅโ™ฅ Saskia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.