Outfit of the day | New Metallic Shoes

Outfit of the day | New Metallic Shoes

Vrouwen en schoenen, dit is volgens mij dé perfecte combinatie. Welke vrouw wordt er nu niet blij van nieuwe schoenen..? Ik vind het leuk om nieuwe schoenen te shoppen en meteen allerlei combinaties te bedenken hoe ik ze wil combineren met mijn outfit. Hoewel ik vaak zeg dat ik een schoentic heb, vind ik dit zelf eigenlijk wel mee vallen. Natuurlijk heb ik veel schoenen en ik weet zeker dat ik meer schoenen heb dan de gemiddelde Nederlander. Toch als ik kijk naar de hoeveelheid kleding en accessoires die ik heb, dan zijn de schoenen in de minderheid. Waarom? Ik denk door mijn grote voeten. Ik ben namelijk lang en smal, maar mijn voeten zijn smal maar heel groot. Ik heb namelijk maat 41 of 42 in mijn schoenen. Groot voor een meisje zoals ik. Daarom vind ik lang niet alle schoenen ‘mooi’ bij mijn voeten staan. 

Metallic All Stars
Metallic schoenen zijn op dit moment razend populair. Je komt ze in veel soorten tegen. Zelf ben ik een grote fan van metallic. Het ziet er stijlvol en classy uit in mijn ogen. Toen ik deze All Stars in de webshop van Sooco zag staan, was ik meteen verliefd. All Stars zijn schoenen die ik graag draag, vooral in het voorjaar in de zomer. Ze zijn basic, makkelijk te combineren en ze lopen fijn. Daarnaast kun je ze heel gemakkelijk in de wasmachine gooien als ze vies zijn. Ideaal.

Deze schoenen zijn ook van All Star, maar niet de stoffen uitvoering, maar deze zijn van leer. Daardoor ogen ze wat chiquer. Je kunt ze leuk combineren als je een spijkerbroek oprolt, maar ik vind het ook leuk om ze onder een rokje te dragen. Meestal ogen All Stars wat stoer, maar deze uitvoering ziet er eigenlijk wel leuk en vrouwelijk uit met een stoer tintje. Eigenlijk weerspiegelen de schoenen precies mijn kledingstijl. Vrouwelijk met een stoer tintje. Kijk, deze schoenen passen helemaal bij mijn stijl!Niet alleen de metallic schoenen zijn deze zomer helemaal hip, ook de slip-ons sneakers zie je weer veel. Dit zijn een soort sneaker, maar dan zonder veter. Je kunt er zo instappen. Zelf vind ik slip-on schoenen ook erg mooi en staan leuk onder een stoere broek. 

Ik ben heel blij met deze mooie en stijlvolle sneakers. Als je op zoek bent naar een webshop vol met schoenen van de laatste trends, dat is de webshop van Sooco zeker een aanrader. Ik ben heel blij met mijn aankopen en kan het iedereen aanraden.

Top: Miss Etam
Jasje: Esprit
Riem: Costes
Broek: Vila
Schoenen: All Stars (via Sooco)
Wat vind je van mijn nieuwe schoenen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

 1. Brittany Elizabeth says:

  Wat een gave schoenen. Je kanten top vind ik ook erg leuk.

  Liefs, Brittany

 2. (Retro) Sonja says:

  Wat een leuke schoenen zeg! Staat ook heel mooi bij de outfit verder! En hele leuke foto's!

 3. Dress your life. says:

  Mooi paar! Ik zou ook graag nog metallic schoenen hebben voor deze zomer 🙂
  Naomi, x

Comments are closed.