Happy Moments | Lang weekend, avondje alleen & gezelligheid

Happy Moments | Lang weekend, avondje alleen & gezelligheid

Waaa, ik weet niet wat er gebeurd is, maar ik knipperde twee keer met mijn ogen en deze week was voorbij. Hoe dan? Bizar hoe snel de week voorbij is gevlogen. Het was natuurlijk een korte werkweek doordat het maandag Pinksteren was en we daardoor een lang weekend hadden. Nieuwsgierig naar mijn week? 

Maandag, een extra vrije dag! Heerlijk! In de ochtend besloot ik er toch maar aan te geloven. Ik maakte het huis schoon terwijl vriendlief de boodschappen deed. Daarna brachten we een bezoek aan de Intratuin en de Gamma voor nog wat spulletjes in huis. In de middag ging ik naar de stad. Ik had samen met een vriendinnetje afgesproken om bij te kletsen en allerlei leuke ideeën te bespreken. 

Eindelijk weer een outfit shoot!

Dinsdag stond een nieuwe werkweek voor de deur. Na een lange werkdag ging ik snel naar huis, want we kregen bezoek van mijn schoonmoeder en haar man. We gingen heerlijk uiteten bij van Zanten in Amersfoort. Het blijft mijn favoriet: zó lekker!

FOOOD!

Woensdag had ik een drukke dag met afspraken. Om 7.30 was ik al op kantoor aan het werk en vervolgens had ik twee afspraken. De tweede afspraak had ik in het Amstel hotel in Amsterdam. Ik denk dat ik niet hoef uit te leggen wat voor een chique hotel dat is. 😉 Ons driegangen lunch smaakte in ieder geval erg goed. Eenmaal thuis was ik uitgeput van alle indrukken.

Dit kleed, hoé leuk. Echter vond vriendlief dit afschuwelijk.. – Ons huisje wordt steeds meer ‘af’

Donderdag was een prima werkdag. Rond 17.00 sprong ik op de fiets met het idee dat ik de hele avond alleen thuis was. Héérlijk! Soms kan het heel fijn zijn om een avondje alleen thuis te zijn. Ik maakte een heerlijke pasta (eindelijk weer eens), mijn vriend eet dat niet. Ik genoot van een gezichtsmaskertje en installeerde mij op de bank met mijn laptop en Ben & Jerry’s ijs. Een top avond. 

Het is alweer vrijdag. Pfoeh! De laatste dag voor het weekend. Op het werk bleek internet niet te werken. Dat is heel onhandig, want dat kun je helemaal niks. Daarom besloten veel collega’s thuis te gaan werken. Ik werkte tot 15.00 thuis en vervolgens fietste ik weer terug naar mijn werk. Wij hebben elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel. Alleen deze keer was het ook het afscheid van een collega waardoor we bij een leuk cafeetje gingen borrelen en afscheid namen. In de avond fietste ik samen met een collega naar huis. Dit bleek nog best ver te zijn. Ik heb bijna driekwartier naar huis gefietst. Thuis waren mijn knieën moe van mijn fietstocht. Sowieso had ik vrijdag al veel gefietst, want ik was twee keer op en neer naar mijn werk gegaan. Thuis kroop ik weer achter de laptop om nog het een en andere te doen voor mijn blog: de mail bijwerken.. Je gelooft het misschien niet, maar ik krijg dagelijks zóveel mails voor mijn blog. 

Werk afspraak & iets met nieuwsgierigheid en pakketjes in een auto.. 

Zaterdag sliep ik een beetje uit voor zover ik dat kan. Daarna werkte ik aan mijn blog, ging ik naar de stad voor wat boodschapjes en een bezoek aan de rommelmarkt. Vervolgens gingen mijn vriend en ik naar een aantal woonwinkels waar ik nog wat dingen shopte voor ons huisje. Eindelijk vond ik mooie kussens. In de avond besloot ik zelf loempia’s te gaan maken en een toetje van aardbeiden en mascarpone. Ik ben helemaal geen keuken prinses, maar ik heb wel heel wat uren in de keuken gestaan, maar het resultaat mocht er zijn. Het was echt super lekker! Vooral de loempia’s! Dat ga ik echt vaker maken!

Zondagmorgen kwam blogvriendinnetje Alexa langs. Zij is net terug van een maand Thailand en had het huisje nog niet gezien. Ook moesten er outfit foto’s gemaakt worden en kletsten we gezellig bij. In de middag brachten keken we bij een tennis wedstrijd en deed ik een poging tot sporten. Daarna tikte ik dit blogje af.

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Alexa Op 't Land says:

    ziet er goed uit leuke week zo te zien en omg cookie doug! nu heb ik er zin in wil ik!

  2. Manon Boerakker says:

    Leuke week heb je gehad. Ah zo een avondje alleen een keer is wel lekker toch

Comments are closed.