PLOG | Een zaterdag uit mijn leven

PLOG | Een zaterdag uit mijn leven

Afgelopen zaterdag was een fijne dag. Daarom leek het mij leuk om een plog (foto verslag) van mijn dag te maken. Het is geen speciale dag waar ik iets heel cools heb gedaan, maar een doodnormale zaterdag. Soms heb ik het gevoel dat ik alleen kan vloggen of ploggen als ik iets speciaals doe, maar dat is eigenlijk onzin, want ik doe niet altijd alleen maar coole dingen in mijn leven. Nieuwsgierig wat ik allemaal gedaan heb? Kijk dan heel snel mee!

Goedemorgen! Ik sta op, kleed mij aan en  maak mij klaar op de badkamer. 

Mijn outfit

Ik besloot in mijn eentje te gaan winkelen, iets wat ik heel fijn vind. Het was tijd om wat nieuwe zomerkleding te scoren. Voor ik naar de stad ga, ontbijt ik achter de laptop en werk ik nog even aan mijn blog. 

 Dan stap ik op fietst richting de stad. Ik vind het heerlijk om te fietsten. 

 Wat woon ik toch in een mooie omgeving!

 Paskamer selfie, wel of niet? Ik kocht het wel. 

Deze jassen bij de Men at Work vond ik erg gaaf, maar je kon de jas alleen met die band dicht maken. Niet heel praktisch voor op de fiets en daarnaast was die best duur. Dus ik heb hem laten hangen.

 Paskamer selfie. Deze top kocht ik niet.

 Mooi is Amersfoort hé?

 De buit, oeps! Ik ben 9 kledingstukken rijker!

 Eenmaal thuis is het tijd om voor de was en andere huishoudelijke taken. 

 Smoothie time. De laatste tijd maak ik het regelmatig.

 Tijd om te werken aan mijn blog.

Een simpele maaltijd met barbecue restjes. 

Na het avondeten besloten we nog even wat boodschappen te halen en daarna zijn we op de bank geploft waar we een interessante film over de Koude Oorlog keken. Een heerlijk dagje!

Vind jij het ook het fijnste om alleen te gaan winkelen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. Bettie says:

    Die jassen van Men at work zijn inderdaad erg tof. Misschien wel een nadeel als je ze zicht wilt doen.

Comments are closed.