Happy Moments | Lifestyle Factory Market, Antwerpen & 7,5 jaar samen

Happy Moments | Lifestyle Factory Market, Antwerpen & 7,5 jaar samen

De Lifestyle Factory Market is voorbij, dat betekent dat ik weer genoeg tijd heb voor mijn blog en daar ben ik blij om. Daarom is de rubriek Happy Moments terug en geef ik weer een kijkje in mijn leven. Ik werk nog steeds fulltime als PR en marketing consultant, maar ik neem je mee met alle andere dingen die ik doe. Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

Een nieuwe werkweek

Het is maandag. Een nieuwe werkweek staat voor de boeg. Nog steeds ben ik moe van de Lifestyle Factory Market. Toch is er geen tijd meer om te ontspannen, er staat een nieuwe (drukke) werkweek voor de boeg. Op maandag start ik altijd met mijn mail en verder werk ik mijn to-do lijst af. In de avond plof ik op de bank. Dat is lang geleden. Normaal zat ik elke avond achter de computer, en nu niet. Heel gek. Ik kijk Dokter Tinus, maar het voelt gek om niets te doen.

img_3732-1Ook dinsdag werk ik de hele dag op kantoor. In de avond ga ik een beetje op tijd naar huis, eten we een salade en ga ik voor de tweede avond op rij op de bank zitten. Deze keer wel met de laptop. Ik rond nog wat dingetjes af en werk mijn mail bij. Ondertussen kijk ik het programma de Dollende dertiger. Stiekem herken ik best veel dingen van mijzelf in de presentatrice.

2016-10-22-15-01-40-939x1024 img_3632 img_3650-1Woensdag is een spannende dag: mijn nieuwe blog ging eindelijk online na wat vertraging. Door de organisatie van de Lifestyle Factory Market stond mijn blog een tijdje op een laag pitje. Zo’n beetje alle aandacht ging naar de markt. Nu is dat voorbij en lanceerde ik mijn nieuwe blog. Tijd voor een feestje! Naast de nieuwe lay-out, ben ik overgestapt op WordPress, bestaat mijn blog drie jaar en staan er 1000 artikelen online. Een mooie mijlpaal die niet vergeten mag worden!

img_3659-1Donderdagochtend werk ik thuis en om 12.00 pak ik de trein naar Utrecht. Voor mijn werk breng ik een bezoek aan de Infosecurity beurs in de jaarbeurs in Utrecht. Een beurs over een Data Centric World: hoe zorg je voor goede IT-security? Dat was een interessante middag. Toch voel ik mij nog geen vis in het water tussen al die mannen, want ja mannen zijn binnen de IT nog steeds in overvloed. 😉 In de avond wil ik eigenlijk naar Amsterdam voor een bezoek aan de persdagen. Jammer genoeg gooide de NS roet in het eten. De treinen reden niet, dus ging ik maar naar huis. In de avond keek ik Expeditie Robinson, zo spannend. En wat flauw dat Dave eruit is.

img_3674-1Vrijdag was ik vrij. Ik heb veel vakantiedagen over en die moesten opgemaakt worden. Lucky me. In de ochtend had ik een zakelijke afspraak en daarna heb ik de hele middag gewerkt aan mijn blog. In de avond was het tijd voor frietjes (eten we bijna elke vrijdag) en sprak ik met twee vriendinnetjes af om bij te kletsen in de stad.

img_3748-1
You hate it, or you love it – die velvet schoenen zijn ge-wel-dig! <3

img_3721 img_3723 Zaterdag was het ook feest. Vriendlief en ik waren 7,5 jaar samen en besloten een dagje naar Antwerpen te gaan. Wat een leuke stad is dat toch! We genoten van al het moois. Ik ben verliefd op de Yaya store en de winkel van & Other Stories. Ook de Vlaekyensgang was erg geslaagd. Binnenkort deel ik wat tips. We waren laat thuis en we haalden afhaal Chiness, zo lekker! <3

img_3797 img_3800 img_3845Zondag probeerde ik uit te slapen met als resultaat om 7.21 klaarwakker. Ik had nogal last van opruimwoede. Eindelijk tijd gevonden om alle zooi op te ruimen. Ik zocht alles uit omdat ik een marktkraam huur via Jouw Marktkraam en in december op de IJhallen sta. Even ontspullen, want ik heb echt te veel! En wat een heerlijk gevoel om op te ruimen. Er staan nu vijf grote kratten klaar om verkocht te worden. Yay! Daarna was het tijd voor de grote schoonmaak en kroop ik achter mijn computer om nog het een en ander te doen voor mijn blog en freelance klussen. Een fijne week!

Hoe was jouw week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Dineke says:

  Wauw, wat is de lay-out mooi geworden! Hoe tof! Ik zit er ook al een tijdje aan te denken om over te stappen op WordPress, toch maar even naar kijken als de drukte voorbij is, haha! Klinkt als een fijne week!

 2. Sabine says:

  Oh my god die paarse schoentjes vind ik echt geweldig!! En wow 7,5 jaar samen, proficiat! 🙂

 3. Karlien - Polished Cats says:

  oooeh leuke foto’s
  je had precies ook een leuke week

  liefs
  Karlien

 4. Naomi says:

  Super mooie nieuwe look! Ik denk niet dat ik hem al gezien heb, maar ook leuk dat je bent overgestapt naar WP! Ik vind het heel handig werken. En proficiat met je 7.5 jaar

 5. Great site you have here but I was wondering if you knew of any
  discussion boards that cover the same topics talked about in this article?

  I’d really like to be a part of online community where I can get suggestions from other
  knowledgeable people that share the same interest. If
  you have any suggestions, please let me know.
  Kudos!

Comments are closed.