Happy Moments | Een nieuwe baan, weekendje Keulen & studentenfeestje

Happy Moments | Een nieuwe baan, weekendje Keulen & studentenfeestje

De maand maart zit er alweer op; dat betekent dat het tijd is voor een terugblik op de afgelopen maand. Een maand waarin een grote verandering heeft plaatsgevonden, een weekendje naar Keulen ging, het eindelijk heerlijk lente weer was en struggles had met mijn blog. Nieuwsgierig naar mijn hoogtepunten van maart? Kijk snel verder.

Vakantie

De maand maart begon goed: de eerste anderhalve week had ik namelijk vakantie. Ik had mijn baan opgezegd en voor mijn nieuwe baan begon, was ik een paar weken vrij. Heerlijk vond ik het. Een ideale manier om dingen te regelen waar je normaal niet zo snel aan toe komt. Toch was ik uiteindelijk blij dat de vakantie erop zat en dat het tijd was voor iets heel spannends..

Zó benieuwd naar dit tijdschrift van Chantal!

SocialMediaMen

Ondertussen heb ik het al diverse keren aanbod laten komen: op maandag 13 maart vertrok ik naar Amsterdam waar ik begon met mijn nieuwe uitdaging. De dag van mijn nieuwe baan als online marketeer bij het online marketing bureau SocialMediaMen in Amsterdam. De eerste drie weken zitten er op en het bevalt erg goed. Desalniettemin ben ik 13 maart in een rollercoaster gestapt die heel snel rijdt. Ik moet heel veel leren en ik heb opeens een relatief lange reistijd. Hierdoor ben ik aan het eind van de dag best moe en moet ik nog een beetje in het ritme komen. Toch ben ik heel blij dat ik deze stap heb gezet.

Hierdoor heb ik de afgelopen weken wel mijn blog een beetje moeten loslaten, want soms ging het niet. Ondanks dat mijn posts netjes klaarstonden, wilde ik eerst een update plaatsen en actief zijn op social media, voordat ik een blog online zette.

Heerlijke ijskoffie tijdens het Coffee Festival

Mijn tweet stond in de Metro

Weekendje Keulen

Na mijn eerste werkweek vertrok ik meteen naar Limburg voor een weekendje weg met vriendinnen naar Keulen. Dit doen we een keer in de zoveel tijd en dat is altijd een groot feest. Ik moet zeggen dat het vrij pittig was na de eerste werkweek, maar we hebben het heel erg leuk gehad. Cocktails in Keulen

Studentenfeestje

Vorige week was ik weer eens in mijn oude studentenhuis waar we beerpong speelden. Ik heb echt zo gelachen. Stiekem vind ik het altijd zó leuk om daar weer te zijn. Ik heb daar echt een top tijd gehad. Het was een thema feestje. Jammer genoeg had ik geen Disney outfit, maar ach dat mocht de pret niet drukken.

Afgestudeerd? Tijd voor je carrière

Vorige week deelde ik een artikel waarin ik mijn mening deelde over het maken van carrière. Hier heb ik heel wat reacties op ontvangen. Niet alleen onder het artikel, maar ook via social media, e-mails en privé berichten. Kennelijk deelt niet iedereen die mening met mij, maar dat hoeft ook helemaal niet. Je moet doen waar jij gelukkig van wordt.

Ooooh boy, ik at éindelijk weer eens een ijsje van San Marco!

Creative Life

Vorige week zondag was ik bij Creative Life in Utrecht. Een fantastische market met allerlei pop-up en conceptstores. Ik heb veel leuke dingen gezien en gekocht.

Dunking Donuts!

Franse Bergen

Vorige week maandag was ik aanwezig tijdens een speeddate sessie van Franse Bergen. Het zomerprogramma werd geïntroduceerd en vervolgens kon je met allerlei partners gaan sparren voor de mogelijkheden voor een persreis. Ondanks dat mijn agenda heel erg druk en vol is, past er misschien wel in een persreis in. Wie weet. 🙂

Wat was jouw hoogtepunt van maart?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Jessica J. says:

    Leuk overzichtje. Ohh, ijsjes. Wij aten gisteren het eerste ijsje van het jaar – in Milaan, bij een temperatuur van 27 graden. Heerlijk!

  2. Daisy says:

    Leuke dingen de afgelopen tijd! Zo fijn dat de ijsjes-tijd er weer aankomt. Ik had vorige week mijn eerste 🙂

Comments are closed.