Outfit of the day | Stripped pants

Outfit of the day | Stripped pants
Vorige week kwam er een heel leuk pakkertje binnen van Promiss en Miss Etam. In die pakketjes zaten een aantal hele leuke items waar ik heel blij mee ben. Er komen een aantal outfit foto’s aan waar ik al mijn nieuwe kleding draag. In de pakketjes zaten o.a. deze gave gestreepte broek en sjaal in. In het begin twijfelde ik nog of ik deze broek wel leuk zou vinden, maar toen ik hem eenmaal aangetrokken had, vond ik hem heel gaaf. Het is een highwasted broek met wat kortere pijpen. Perfect voor de wat warmere dagen in de lente.
Stripped pants
Ik vond het lastig om deze broek te combineren, maar een korte zoektocht op Pinterest heb ik genoeg inspiratie om hem te combineren. De sjaal zorgt voor wat kleur in de outfit. Ook draag ik mijn nieuwe leren tasje van Burkely en mijn All Stars.
Zonnebril: River Island
Oorbellen: Lucardi
Armcandy: Jozemiek
Zilveren kettinkjes: Heart to get & Lucardi
Top: H&M
Broek: Promiss
Sjaal: Miss Etam
Schoenen: All Stars
Tas: Burkely
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Alexa Op 't Land says:

  Leuke outfit en vind het altijd zo grappig dat ik precies weet waar je outfit is gemaakt of naja geschoten haha ๐Ÿ˜‰

  • admindiolifestyle says:

   Ja, echt? Haha! Deze foto's zijn in Eindhoven gemaakt en niet in Amersfoort zoals normaal. Haha.

 2. Joy says:

  Leuke broek! Ik zoek ook altijd lekker op pinterest voor nieuwe ideetjes ๐Ÿ™‚

  xo

Comments are closed.