Happy Moments | Nieuwe statement ketting, Radler & gezelligheid

Happy Moments | Nieuwe statement ketting, Radler & gezelligheid

Deze week werkte ik drie dagen op het kinderdagverblijf, maakte ik eindelijk weer eens outfit foto’s met mijn blogvriendinnetje en huisgenootje, Facetimde ik elke avond met mijn vriend en ben ik begonnen met de voorbereidingen voor mijn reis naar Spanje. Kijk mee van dag tot dag.

Maandagmorgen moest mijn vriend alweer vroeg de deur uit. Ik besloot met hem op te staan en mij klaar te maken voor een nieuwe week. Aanvankelijk wilde ik gaan sporten, maar ik werd overvallen door misselijkheid waardoor ik het sporten maar even uitstelde. De rest van de dag was het tijd voor mijn to-do lijst. Ik ben deze week begonnen met het uitstippelen en uitzoeken van mijn reis naar Spanje. Ontzettend leuk en spannend. Hierover later meer in een apart artikel. Verder deed ik het huishouden, werkte ik mijn lijst af en werkte ik aan mijn blog. 

Maandagavond besloot ik een stukje te gaan wandelen
Dinsdag was ik ook vrij en was het heerlijk weer. In de ochtend heb ik de was gedaan en boodschappen gehaald. In de middag sprak ik met blogvriendinnetje Fleur af om een aantal outfit foto’s te maken. We kozen voor twee outfits en kletsten gezellig bij. In de avond kwam ook nog een ander vriendinnetje langs. Dat was een onverwachte gezellig middag en avond. 
Deze ketting kwam binnen! Ik ben verliefd! Binnenkort komt er een artikel online.
Woensdagmorgen was het tijd om te werken. Ik werkte de hele dag, van 7.30 tot 18.00 op het kinderdagverblijf. Het was geen spannend dagje, maar wel een fijn dagje. Ik had namelijk heerlijk gewerkt en in de avond at een simpele maaltijd. Ook ging ik op tijd naar bed.

Donderdag moest ik ook de hele dag werken, maar werd halverwege de dag naar huis gestuurd omdat er te weinig kinderen waren. De rest van de middag spendeerde ik achter de computer. Ik deed ook nog iets heel leuks en spannends, maar ook dit vertel ik later. Aan het eind van de middag had ik met een vriendinnetje afgesproken. We aten samen boboti en liepen een rondje door de stad. Op de terugweg genoten we van een heerlijk ijsje van San Marco en zaten we nog even op het terras. 

Ik heb mijn Marktplaats account maar weer eens aangevuld.
Vrijdag moest ik alweer vroeg op staan en ik merkte goed dat ik de avond ervoor pas laat in bed lag. Het was niet eens heel laat, maar wel laat voor mijn doen. Daardoor was ik vrijdag erg moe. Aangekomen op het werk bleek dat ik op een baby groep stond met maar liefst 12 baby’s. Daar is niks mis mee, maar ik was moe en een dag op een volle baby groep is heel vermoeiend. Thuis aangekomen was ik helemaal gesloopt en at ik lekkere frietjes. De rest van de avond dronk ik Radler samen met twee huisgenootjes. Ik wilde eigenlijk op tijd naar bed, maar die poging was mislukt.
Zaterdagmorgen werd ik alweer vroeg wakker. Ik heb de was gedaan en mijn bed schoongemaakt. Moet ook gebeuren. Ook ben ik nog even de Kruidvat binnen gewipt voor de 1+1 gratis actie. Omdat het zo’n ontzettend vies weer was, besloot ik verder lekker warm binnen te blijven en veel thee te leuten. Ook kwam er nog een vriendinnetje langs en kletsen we gezellig bij. In de avond deed ik rustig aan, omdat ik nog steeds erg moe was.

Deze week heb ik elke avond met vriendlief gefacetimed. We hebben elkaar alweer even niet gezien en we zien elkaar pas weer de komende zaterdag. Gelukkig bestaat er FaceTime, dat scheelt heel veel.

Gezellig avondje met huisgenoten
Het was een fijne week. De komende twee weken moet ik nog fulltime werken en de week daarna nog een dag en dan is het tijd voor vakantie. Ik heb heel veel zin in de road trip die ik ga maken!
Hoe was jou week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Esther - says:

  Poeh, werken in de kinderopvang lijkt me inderdaad ook erg slopend (vooral met 12 baby's)! Leuke week heb je achter de rug! Oh, en mijn marktplaats account moet ik binnenkort ook eens aanvullen 🙂

 2. Romy van den Bergh says:

  Mooie ketting heb je! Ik ben heel erg benieuwd naar die ijskoffie's, ik lust eigenlijk geen (warme) koffie maar wil dit wel eens proberen.

  StyledbyRomy.nl

 3. Ysanne says:

  Leuke foto'tjes zeg! Die Fashionista ziet er leuk uit (haha ik spot een ananas print <3). En die cactusjes, ik wil ze allemaal.

 4. Simone -lifeofsimone- says:

  Die ketting!! Wauw! Die radlers en het ijsje zien er ook echt heerlijk uit.

 5. Lisa Walen says:

  Wat een toffe ketting! Die Fashionista met Blake
  wil ik stiekem wel hebben haha.

 6. Alexa Op 't Land says:

  Die statement ketting is erg leuk en wat leuk dat jij en Fleur outfit foto's gingen maken! Oe toemaak 12 baby's snap dat dat vermoeiend is maar wel super schattig! Oh en rader is idd lekker!

Comments are closed.