Happy Moments | Onverwachts naar Amsterdam, bloggen & WIN!

Happy Moments | Onverwachts naar Amsterdam, bloggen & WIN!

Deze week deed ik een aantal leuke dingen, zo ging ik onverwachts naar Amsterdam en kwam perfecte sandalen tegen. Werd ik uitgeroosterd op een aantal dagen, werd ik ziek en kwam mijn vriend naar Amersfoort.

Maandag moest ik onverwachts werken. Ik reisde eerst van uit Limburg terug naar Amersfoort en vanuit de trein ging ik meteen door naar mijn werk waar ik werkte tot 18.30. In de avond pakte ik mijn reistas uit en deed ik rustig aan, want ik was moe van mijn dagje werken én de lange treinreis die ik in de ochtend maakte.

Dinsdag had ik onverwachts vrij. Dat bracht mij op het idee om onverwachts een dagje naar Amsterdam te gaan en nog één keer te genieten van mijn OV kaart. Gewoon, omdat het kon. Aangezien ik nogal veel reis en ik erg gehecht ben aan mijn OV kaart. Man, ik mis het gratis reizen nu al. Maar goed, ik ben ook geen student meer.. Dinsdagmorgen besloot ik naar Amsterdam te gaan. Ik had een aantal dingen opgeschreven die ik wilde bezoeken. Zo ging ik naar de Albert Cuyp, de modefabriek en nog veel meer. Ik heb dinsdag geplogd en de plog kun je hier bekijken. Dinsdag was heel leuk.

Woensdagochtend werkte ik in de ochtend en in de middag werkte ik aan mijn blog. Ik was begonnen met het afwerken van mijn (te) lange to-do lijst. Er stonden een heleboel dingen op die er al veel te lang op stonden en maar bleven liggen. Zonde. Mijn to-do lijst is nog lang niet klaar, maar ik heb wel een aantal dingen kunnen wegstrepen. Yaay!

De nacht van woensdag op donderdag was niet zo leuk. Ik had enorme buikpijn, was heel erg misselijk en voelde mij heel erg beroerd. Donderdagochtend voelde ik mij heel lamlendig en leek het mij verstandig om naar de dokter te gaan. Alleen heb ik hier in Amersfoort geen dokter.. I know, het is niet heel handig.. Ik woon hier al meer dan vier jaar en ik had nog steeds geen huisarts hier. Uiteindelijk na wat telefoontjes plegen kon ik mij inschrijven bij een huisarts en kon ik langskomen voor een afspraak. Eenmaal daar aangekomen werd ik onderzocht. We dachten dat ik acute nierbekkenontsteking zou hebben. AU. Om hier zeker van te zijn, moest ik urine inleveren en naar het ziekenhuis brengen. De dag erna zou ik de uitslag krijgen.
De rest van de dag was ik erg lamlendig en deed ik niet veel. Ik moest de hele tijd overgeven, had het koud en voel mij erg beroerd. Gelukkig was er een lief vriendinnetje die boodschappen haalde, zodat ik wat bouillon kon drinken om aan te sterken. Heel lief.

Vrijdagmorgen voelde ik mij opeens een stuk beter. Wat goede nachtrust niet kan doen. Ik had niet meer zoveel pijn en ik had best goed geslapen. Toch deed ik nog rustig aan en at ik crackers met wat kaas, want ik was wel nog steeds misselijk. In de middag moest ik de huisarts bellen, want dan zou de uitslag namelijk binnen zijn.

Deze outfit stond online!

Vrijdagavond zag ik eindelijk mijn vriend weer na een week. In onze relatie heel normaal dat we elkaar een week of soms nog langer niet zien. Hij werkte vrijdag de hele dag in Amsterdam en na zijn werk kwam hij naar Amersfoort. Stiekem is het ook wel fijn als je vriend er is en als hij voor je kan zorgen.

Zaterdag ging het gelukkig alweer een stuk beter. We ging (weer) ontbijten bij de V&D, zó lekker, en liepen een rondje door de stad. Bijna de hele middag zijn we bezig geweest met het uitzoeken van onze roadtrip en maakten we een playlist voor in de auto. We hebben er zin in! In de avond pakten we nog even een terrasje en maakten we outfit foto’s. Een heerlijke dag zoals je wel begrijpt. (:

Ik maakte deze week bizar weinig foto’s. Ik heb bijna alleen maar foto’s van mijn dagje naar Amsterdam, maar misschien komt dat ook wel doordat ik mij niet lekker voelde en niet zoveel bijzondere dingen deed deze week.

Oh ja, ik heb nog een hele leuke win actie voor jullie! Ik mag namelijk van die hippe Flash tattoo’s verloten onder één van mijn volgers. Wil je kans maken op deze tattoo’s? Volg mijn blog dan via Bloglovin en/of Facebook!
Hoe was jouw week?
Volg mij op Bloglovin, FacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Mylou - The blog next door says:

  Klinkt als een goede week, op de buikpijn na dan. Gelukkig dat de nachtrust hielp. Ik doe graag mee voor de winactie, ik volg je al via Bloglovin'.

 2. Sandra Jacobs says:

  Goh, wat een helse week, waarschijnlijk een buikgriepje opgelopen of zo? Ik doe graag mee voor die tattoos. Ik volg je op Bloglovin en Facebook.

 3. Annick de jong says:

  Ahh vervelend buikpijn..
  Ik doe mee 🙂
  (facebook: Annick de Jong Instagram: annickdejong_)

Comments are closed.