Review | Dr. Hauschka Eyeshadow Palet

Review | Dr. Hauschka Eyeshadow Palet
Een paar weken geleden kwam er een heel leuk pakketje binnen. Niet zomaar een pakketje, maar een pakketje van Dr. Hauschka met daarin dit prachtige Eyeschadow Palet als Limited Editon. 
Dat ik een grote fan ben van het merk, hoef ik jullie vast niet meer uit te leggen. Regelmatig vertel ik over de fijne gezichtmaskers en andere fijne make-up producten van Dr. Hauschka. Toen dit prachtige palette bezorgd werd, werd ik oprecht verliefd. Wat een plaatje!

Het palette bestaat uit vier kleuren die je zowel voor je ogen als jawel voor je wenkbrauwen kunt gebruiken. Ik vind de kleuren erg mooi. Ze zijn niet te overheersend, maar perfect voor een ‘Nude look’ of een mooie ‘Smokey Eye’. Vooral de twee middelste kleuren zijn prachtig en ideaal om te gebruiken bij de dagelijkse, neutrale look. De meest linkse, de witte, kun je ook gebruiken als highlighter.

Als ik zelf altijd oogschaduw koop, koop ik altijd kleuren met shimmers erin omdat ik dat altijd wat feestelijker vind. In deze zit dat niet en daardoor kun je hem prima dagelijks gebruiken.

De pigmentatie van de kleuren vind ik erg goed en zoals je ziet zijn de kleuren mooi nude. Wel zijn ze een beetje poederig, waardoor je – voordat je de oogschaduw op je oog aanbrengt – eerste even moet afkloppen. Verder ben heel heel tevreden met dit prachtige palette en kan ik hem iedereen aanraden. 


Binnenkort komt er look online waar ik dit palette gebruik. Dit palette is o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf en kost €28,95

Wat vind je van dit palette?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Iep says:

    Wauw, wat ziet het er prachtig uit zeg! De "verpakking" is opzich al mooi! & dan de kleuren… echt heel erg mooi!
    Liefs Iep

Comments are closed.