Happy Moments | Outfit foto’s maken, Fashion addict & Eetbare insecten

Happy Moments | Outfit foto’s maken, Fashion addict & Eetbare insecten

Deze week was een stuk rustiger dan de afgelopen twee weken. Eerlijk gezegd vind ik dat ook wel fijn. Maandag heb ik de hele ochtend gewerkt aan mijn blog en de opdrachten voor mijn minor. In de middag moest ik werken op de BSO. Over het algemeen vind ik het niet erg om te werken, want het verdient heel leuk. Alleen hadden de kinderen hun oren op school laten liggen en waren ze stront vervelend. 

Outfit foto’s maken, fashion addict & eetbare insecten
Dinsdag had ik een dagje school op de planning staan, niet zo heel spannend maar moet ook gebeuren. Woensdag heb ik ‘vrij’ gepakt van school. Ik kan geen zin om naar de lessen te gaan, omdat ik een aantal lessen nutteloos vind en dus zonde van mijn tijd. Ik denk dat dit voor een deel ook te maken heeft omdat ik een blog heb en het daardoor vaak druk ben. Wanneer ik de lessen dan niet zinvol vind, vind ik het belangrijker om bezig te zijn met mijn blog dan dat ik niks zit te doen. Hier denkt zeker niet iedereen hetzelfde over, maar ik moet af en toe gewoon keuzes maken. Mijn studie vind ik heel belangrijk, maar mijn blog is mijn kindje geworden en kan ik niet zomaar aan de kant zetten. 
Woensdagmiddag heb ik weer gezellig foto’s gemaakt met Fleur. Ik ben nog steeds zo blij dat we zo dicht bij elkaar wonen. Woensdagavond zag ik mijn vriend weer na een week. De laatste twee maanden hebben we elkaar bizar weinig gezien, maar dat zijn nu eenmaal de nadelen van een lange afstandsrelatie. 

Ik plaatste een bestelling bij de H&M terwijl ik niks nodig had, typisch gevalletje van fashion addict – Outfit foto’s maken met Fleur (binnenkort online) – Mijn nieuwe enkellaarsjes stonden online

Donderdagochtend reisde ik van Eindhoven terug naar Amersfoort, om mij vervolgens snel klaar te maken. We gingen namelijk met de minor op excursie naar Amsterdam. En jawel, naar de Heineken Experience. Het was leuk om een kijkje te nemen, maar niet heel bijzonder. Erna zijn we gezellig de stad ingegaan om te gaan winkelen en hebben we heerlijk gegeten bij Vapiano. Erna hebben we nog een drankje gedaan en gekeken naar de lichtshow op de Dam. Dat was erg gezellig. Uiteindelijk lag ik moe, maar voldaan in bed. 

Shameless (ingepakte) selfie – lichtjes in Eindhoven – Lichtshow op de Dam in Amsterdam – Groepsfoto van de Heineken Experience

Vrijdag moest ik de hele dag op pad voor een opdrachtgever van eetbare insecten. We gingen aan de slag met een fieldresearch in Zwolle en we hebben mensen de insectenburgers laten proeven. Het is voor een grote opdrachtgever en het werd serieus aangepakt, want we werden de hele tijd gefilmd tijdens onze werkzaamheden. Ik heb zelf niets geproefd, omdat ik mij er niet over heen kan zetten dat er in de burgers meelwormen/sprinkhanen zijn verwerkt. Ik vind dat zo’n vies idee. Toch komt het steeds vaker voor. Ik kies toch echt liever voor de bitterballen van de Mora. In de avond kwam mijn vriend gezellig naar Amersfoort. Hij is het weekend bij mij, heel fijn. 

Outfit foto’s maken – Insecten burgers – Mijn nieuwe krukje met mijn nieuwe vaasjes.

Zaterdagochtend zijn we de dag begonnen met een heerlijk ontbijten bij Bagels and Beans. Thuis ben ik nog even aan de slag gegaan met het omzetten van de advertenties op mijn blog, mails beantwoordt en aan de slag gegaan met nieuwe artikelen. Aan het eind van de middag ben ik naar de Media Markt gegaan, omdat ik op zoek ben/was naar een goede camera om mee te filmen. Ik heb een hele mooie gevonden en die wil ik heel graag gaan bestellen. Dat betekent dat ik vanaf nu ook wil gaan filmen/vloggen! πŸ˜€ 

Lijkt het jullie leuk als ik ga filmen/vloggen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

23 comments

 1. Claudia says:

  Dat krukje is leuk met die vaasjes. Ik kan me ook echt niet over het idee zetten om insecten te eten.

 2. Jamie says:

  Dat krukje is zo gaaf, waar heb je 'm gekocht? En ieks een insectenburger, ik ga inderdaad ook liever voor de bitterballen van Mora!

  Liefs

 3. Rachella - flourishingfit.com says:

  Haha insectenburgers, heel apart! Ga het maar eens proeven. πŸ˜‰ Leuk die groepsfoto van de Heinekenexperience, ziet er cool uit!

  FLOURISHINGFIT.COM

Comments are closed.