Outfit of the day | Oude straatjes van Amersfoort

Outfit of the day | Oude straatjes van Amersfoort
Het is zó ontzettend fijn dat Fleur en ik bij elkaar om te hoek wonen en daardoor iedere keer samen outfit foto’s kunnen maken. Normaal gesproken maakte mijn vriend bijna altijd de foto’s, maar we zien elkaar niet zo vaak en soms vergat dan ook nog eens de camera mee te nemen. Nu ik weet dat ik dat Fleur écht om de hoek woont én ook een mode blog heeft en dat is heel fijn. 
Oude straatjes van Amersfoort
Ik woon in het centrum van Amersfoort, een oude stad met mooie karakteristieke straatjes. Zelf vind ik dat altijd een mooie plek om outfit foto’s te maken. Naast het feit dat het een mooie stad is, vind ik het ook écht ideaal dat ik in de stad woon en alles op loopafstand is. De supermarkt, de winkels, de markt en ga zo maar door. Ik vind het echt fijn dat ik wanneer ik zin heb, gemakkelijk een rondje door de stad kan lopen of als ik mij bedenk dat ik bijvoorbeeld geen nagellakremover meer heb, ik binnen 3 minuten in Kruidvat sta. Echt ideaal. Ik ben bang wanneer ik straks ga samenwonen en ergens anders ga wonen de stad heel erg ga missen. 

Blazer: H&M
Top: Only
Broek: Vero Moda
Schoenen: SPM
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

19 comments

 1. Nortfhlix NL says:

  Leuke outfit! Donkerrood staat je goed.
  En ja, het is heerlijk om overal dichtbij te wonen!

 2. Anna says:

  Wat een leuke outfit, de kleur van je broek is zo mooi! En Amersfoort is echt een leuke en mooie stad. X

 3. sandy says:

  Wat leuk om dit zo te zien. Heb de afgelopen 10 jaar vlak bij Amersfoort gewoond en ben vaak in de stad geweest, goeie ouwe tijd..Leuke outfit heb je!

 4. Melissa says:

  Ik ben meestal geen fan van outfit posts, maar je outfit is echt iets dat ik zou dragen! Mooie foto's ook 🙂

 5. Lotte Verweij says:

  Ik vind je broek echt geweldig! Hele mooie kleur. Ik kom zelf ook uit de buurt en de straatje in Amersfoort zijn idd erg mooi, als ik ga winkelen loop ik ook altijd even de zijstraatjes in om te snuffelen daar zitten zulke leuke winkeltjes.

Comments are closed.