MAC | LoveLorn Lipstick

MAC | LoveLorn Lipstick

Een MAC lipstick stond al geruime tijd op mijn wishlist, alleen op een of andere manier kwam het er niet van. Toen ik tijdens de tentamenweek hard aan studeren was, maakte ik een afspraak met mijzelf. Zodra de tentamens voorbij zijn, mocht ik een MAC lipstick kopen. Ik had nog een aantal cadeaubonnen van de Douglas, dus dat kwam mooi uit. 
Na mijn tentamens heb ik heel van winkels van Douglas bezocht, maar die hadden allemaal geen MAC corner. Maastricht, Amersfoort, Den Haag etc. Balen, want ik wilde ondertussen de MAC lipstick zo snel mogelijk hebben.

LoveLorn
Uiteindelijk was ik in Amsterdam voor een event en ben ik vlak voor ik naar huis ging, snel even de Douglas binnen gelopen. Ik koos voor de LoveLorn lipstick. Dit is een lichte, roze kleur en daardoor ideaal voor dagelijks gebruik. Hij geeft een licht roze tintje af. De afgelopen dagen heb ik al veel plezier gehad van mijn MAC lipstick. Hij geeft een mooie glans op je lippen en dat vind ik persoonlijk erg mooi. Daarnaast blijft hij goed zitten. 

Deze MAC
Lovelorn lipstick komt uit het vaste assortiment en is o.a. verkrijgbaar bij de
Douglas. Hij kost €19,- en bevat 3 gram.
Wat vind je mijn eerste MAC lipstick?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

40 comments

  1. Esmée says:

    Het is een mooie kleur, hij lijkt erg in de buurt te komen van mijn MAC Pink Plaid lipstick. Jammer dat je er geen foto bij hebt gedaan van de lipstick op je lippen, het echte resultaat haha. x

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.