MAC | LoveLorn Lipstick

MAC | LoveLorn Lipstick

Een MAC lipstick stond al geruime tijd op mijn wishlist, alleen op een of andere manier kwam het er niet van. Toen ik tijdens de tentamenweek hard aan studeren was, maakte ik een afspraak met mijzelf. Zodra de tentamens voorbij zijn, mocht ik een MAC lipstick kopen. Ik had nog een aantal cadeaubonnen van de Douglas, dus dat kwam mooi uit. 
Na mijn tentamens heb ik heel van winkels van Douglas bezocht, maar die hadden allemaal geen MAC corner. Maastricht, Amersfoort, Den Haag etc. Balen, want ik wilde ondertussen de MAC lipstick zo snel mogelijk hebben.

LoveLorn
Uiteindelijk was ik in Amsterdam voor een event en ben ik vlak voor ik naar huis ging, snel even de Douglas binnen gelopen. Ik koos voor de LoveLorn lipstick. Dit is een lichte, roze kleur en daardoor ideaal voor dagelijks gebruik. Hij geeft een licht roze tintje af. De afgelopen dagen heb ik al veel plezier gehad van mijn MAC lipstick. Hij geeft een mooie glans op je lippen en dat vind ik persoonlijk erg mooi. Daarnaast blijft hij goed zitten. 

Deze MAC
Lovelorn lipstick komt uit het vaste assortiment en is o.a. verkrijgbaar bij de
Douglas. Hij kost €19,- en bevat 3 gram.
Wat vind je mijn eerste MAC lipstick?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

40 comments

 1. Frances says:

  Wat een mooi kleurtje, zeker goed gekozen! Benieuwd hoe hij in het echt staat 🙂 Liefs!

 2. L'armoire d'Amélie says:

  Je hebt een leuk kleurtje gekozen! Ik heb zelf ook 2 MAC lipsticks. Ik ben er weg van! Xx

 3. Karlien Vermeersch says:

  oh wow wat een mooie kleurtje
  benieuwd wel hoe ze op de lippen tonen

  liefs
  Karlien

 4. Nortfhlix NL says:

  Oh, wat een beauty! Ik ga gelijk eens Googlen naar meer swatches.
  Bedankt voor het delen.

 5. RedFashionHead Janouk says:

  Wat een prachtkleurtje! Heb ook 2 MAC lipsticks; fanfare en see shere. Maar vind deze ook errug mooi!

 6. Esmée says:

  Het is een mooie kleur, hij lijkt erg in de buurt te komen van mijn MAC Pink Plaid lipstick. Jammer dat je er geen foto bij hebt gedaan van de lipstick op je lippen, het echte resultaat haha. x

Comments are closed.