Happy Moments | Persreis Antwerpen, Valentijnsdag & Tulpen

Happy Moments | Persreis Antwerpen, Valentijnsdag & Tulpen
Het is zondag, dus tijd voor een nieuwe Happy Moments.
Stiekem vind ik dit een van de leukste artikelen om te schrijven. Gewoon een
beetje vertellen hoe mijn week was. Ik zie het als een soort dagboek. Deze week was een week met een enorm dieptepunt, maar ook
een enorm hoogtepunt. Kijk je snel mee van dag tot dag?
Persreis Antwerpen, Valentijnsdag & Tulpen
Maandagmorgen reisde ik vroeg vanuit Limburg naar
Amersfoort. Het is altijd weer fijn om op mijn kamer te zijn. Aangekomen in
Amersfoort was het tijd voor huishoudelijke klusjes: wassen, boodschappen
halen, schoonmaken en afwassen. Je kent het wel. 
Vervolgens werkte ik aan mijn
onderzoek. Ik merkte dat ik vast liep, daarom besloot ik contact op de te nemen
met mijn afstudeercoach. We maakten een afspraak voor dinsdagavond. Maandagavond werkte ik met een dekentje op de bank aan mijn
blog. Zo’n avondjes kan ik heel erg waarderen. Bloggen is voor mij echt ontspannen. 
Tulpen op de markt van Amersfoort <3

Dinsdagochtend stond ik vroeg op om te werken aan mijn
onderzoek. Tussendoor ben ik even een rondje gaan lopen voor een frisse neus. Nu ik zoveel thuis
ben, merk ik dat ik soms het gevoel heb dan de muren op mij af komen. Daarom besloot ik om in de middag op school te werken aan mijn onderzoek. 

Yaay, op persreis naar Antwerpen!
Aan het eind van de middag kwam een vriendinnetje langs. We aten samen wraps en moesten om 18.00 naar school omdat we afstudeerles hadden. Tijdens het adviesgesprek met mijn afstudeercoach kreeg ik te horen dat mijn onderzoeksvraag (die door iemand anders van de opleiding was goedgekeurd) werd afgekeurd. Whuuuut..? Are you kidding? Ik had al zoveel werk in mijn onderzoek gestoken.. 
Ik ontving een heel leuk pakketje van Lucardi. Een heel mooi zilveren kettinkje met drie bedeltjes. Wil je kans maken op 1 van de 2 kettinkjes? Ik mag er twee weggeven.
Kijk hier wat je moet doen om kans te maken. 
Op woensdag zit ik altijd op kantoor bij het bedrijf waar ik afstudeer. Ik heb in de ochtend meteen verteld hoe het zat met mijn onderzoek. Mijn afstudeerbedrijf is heel aardig en vertelde mij nogmaals (net als mijn ouders en mijn vriend) dat ik mij geen zorgen moest maken en dat het wel goed kwam. Toch kan ik dat niet zo goed loslaten op dat moment. Woensdagavond zag ik – zoals altijd – mijn vriend weer. We aten heerlijke zelfgemaakte saté met boontjes en aardappelschijfjes.
Yaaay, op persreis naar Antwerpen. Ik dronk een heerlijke white coffee mocha van de Starbucks. – Ik reisde eerste klas, iets wat erg goed beviel. 😉
Donderdag was het zover, de persreis naar Antwerpen. Hier had ik heel erg naar uitgekeken. Ik was aanwezig bij de persopening van de tentoonstelling van de modeontwerper Dries van Noten. Ik vond het een hele eer om aanwezig te zijn en ik heb genoten van zijn prachtige tentoonstelling. Op zo’n dag realiseer ik mij al te goed wat voor een mooie dingen ik allemaal mee maak door mijn blog. Donderdag was een top dag waar ik enorm van genoten heb. Zeker omdat ik na dinsdagavond een beetje in een dip zat. 
Morgen en woensdag komt er een uitgebreid artikel online over de tentoonstelling van Dries van Noten en de mode wandeling die we door de stad hebben gemaakt. 
Zelfs op Utrecht centraal werd er aan Valentijnsdag gedacht.
Vrijdagmorgen moest ik alweer vroeg opstaan, omdat ik de hele dag op kantoor ging werken aan mijn afstudeerportfolio. Ik moet echt nog een beetje in het ritme me komen van het afstuderen, hopelijk gaat dat vanaf komende week lukken. Vrijdag aan het eind van de middag ging ik naar huis en genoot ik van de lekkere zonnestralen. Wat een heerlijke lente weer. Thuis was het tijd voor de was. Dit had ik al te lang uitgesteld, dus ik had heel veel was. De rest van de avond werkte ik eindelijk weer eens aan mijn blog. Zo fijn om te doen.
Dries van Noten <3
Zaterdagmorgen werd ik al vroeg wakker. Ik bleef wel wat langer in bed liggen, want het is weekend. Erna ontbeet ik achter de computer, maakte ik mij klaar en deed ik boodschappen. Boodschappen doen op zaterdag is niet leuk. Het is dan zó druk en overal lopen kinderen voor je voeten. Erna had ik afgesproken met Rowan en Fleur om outfit foto’s te maken. We fotografeerden twee verschillende outfits, zodat ik er weer even vooruit kan. 
Outfit foto’s maken in de zon – Mezelf verwend met een bos tulpen – Een kaartje voor valentijnsdag van mijn vriend. Ik moet zeggen dat ik de tekst erg toepasselijk vind. Ik had het namelijk ook niet verwacht. 
Hoe was jouw week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

 1. Dagmar Valerie says:

  Wat rot van het afstuderen, dat is inderdaad echt heel vervelend nieuws en ik snap goed dat je het lastig is om dat los te laten. Maar aan de andere kant staat een geweldig hoogtepunt, superleuk dat je naar Antwerpen bent gegaan! Hopelijk heb je er een onvergetelijke tijd gehad <3

 2. Manou says:

  Wat balen van je onderzoek zeg! En inderdaad is loslaten wel goed voor je alleen ik kan dat op zo'n moment ook echt niet. Er spookt dan teveel in mijn hoofd en dan ben ik er teveel mee bezig.

  Super leuke dat je bij Dries bent wezen kijken. Echt zo gaaf!

 3. Claudia says:

  Wat onwijs lief van je vriend. Het is ook moeilijk om zoiets los te laten, maar over een maandje lach je er misschien om.

 4. Lonneke says:

  Heerlijk artikel meid!
  Wel ontzettend rot van het afkeuren van je onderzoeksvraag zeg 🙁
  En wat mega tof van je persreis!
  Liefs Lonneke

 5. Lemontierres says:

  Ziet er uit als een leuke en een minder leuke week. Het komt wel goed met je studie, soms loop je tegen minder leuke dingen aan maar over een tijdje lach je er over. Heb ik ook erg vaak gehad en het is vervelend maar alles komt helemaal goed. <3 Liefs Sjoukje

 6. Sabrina Drenth says:

  Ik zou me niet teveel zorgen maken om dat het werd afgekeurd, bij mij op school krijgt niemand de eerst keer een GO. Komt omdat er gewoon veel verschil is tussen de docenten dus ligt absoluut niet aan jou! Liefs

Comments are closed.