Outfit of the day | Jeans Jacket

Outfit of the day | Jeans Jacket
Zaterdag ben ik samen met mijn vriend naar Maastricht gegaan. Eerst naar mijn oma die in een verpleegkliniek zit en vervolgens zijn we nog even de stad in gegaan. Dat was natuurlijk ook een goed moment om even outfit foto’s te maken. We besloten om outfit foto’s te maken in het stadspark van Maastricht. 
Jeans Jacket
Zaterdagmorgen wist ik niet zo goed wat ik moest aantrekken. In de kledingkast die bij mijn ouders staat, hangen eigenlijk alleen maar kleren die ik wat minder vaak draag doordat ik ze niet zo leuk vind of niet weet hoe ik die moet combineren. Aangezien ik al een paar dagen niet lekker was en het buiten ook behoorlijk koud was, besloot ik door een dikke trui én een spijkerjasje te kiezen. 

Ik trok mijn witte trui van de Primark aan en die stopte ik nonchalant in mijn rokje. Het is een nep leren rokje, daardoor oogt het wat stoerder. Door het rokje te combineren met het spijkerjasje vond ik het een stoere outfit. Omdat ik het nog een beetje kaal vond, droeg ik mijn mooie gekleurde statement ketting erover. Stiekem vind ik dat ik deze outfit erg leuk gecombineerd heb. 

Ketting: V&D
Oorbellen: Esprit
Trui: Primark
Jeans jasje: Esprit
Rokje: Esprit
Panty: V&D
Schoenen: O’Moda
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Anniek says:

  Ah, wat een leuke foto's hé, lekker spontaan! Leuk gecombineerd ook hoor, daar heb je helemaal gelijk in 😉 Goed idee van die trui met het spijkerjasje, kan gewoon inderdaad. En dat rokje is ook echt té leuk, I like! X

 2. Esther says:

  Het is weer lekker weer, dus ik zal binnenkort ook wel weer het jeans jasje uit de kast trekken 🙂

 3. Saskia | Former Parades says:

  Mooie foto's, wat een toffe locatie!! Je rokje is heeel erg leuk 🙂

  ♥♥♥ Saskia

 4. Lisa says:

  Leuke foto's! Mijn jeansjasje is ook echt mijn favoriet <3 Nu in de winter vind ik het soms net te lastig te combineren (mijn jas is wat lichter dus wat zomerser), maar dadelijk in het voorjaar dan 'stof' ik het jasje weer af!

Comments are closed.