Happy Moments | Press days, koukleum & Limburgse gezelligheid

Happy Moments | Press days, koukleum & Limburgse gezelligheid

Alweer een week voorbij. Hoe cliché het ook klinkt, zodra je werkt vliegen om. Deze week was een week van uitersten. Woensdag had ik een top dag met allerlei leuke afspraken, donderdag daarentegen was minder leuk. Het lukte allemaal niet, voelde mij niet helemaal lekker en was erg aan het piekeren. Zaterdag zag ik onder andere mijn Limburgse vriendinnen weer en nog veel meer! Kijk je weer mee?

De winter in aantocht..?

Maandag, het is tijd voor een nieuwe werkweek. De maandag blijft altijd wel een dingetje, maar zodra deze dag voorbij is gaat de week heel snel. Maandagavond wilde ik eigenlijk sporten, maar tja als het donker is en buiten is het koud en aan het regenen, is die drempel toch wel erg hoog. Ik besloot maar achter mijn computer te kruipen en te werken.

img_3905

2016-11-13-11-49-21 img_3870-1Dinsdag werkte ik de hele dag en in de avond keek ik een aflevering terug van de Dollende Dertiger. Een programma dat zo’n beetje op mijn lijf geschreven staat. Binnenkort verschijnt er een artikel waarin in mijn gedachtes hierover deel. Ook in de avond werkte ik uiteraard weer verder.

fullsizerender img_3884 img_3886-1Woensdag had ik vrij, yesss! Om de week heb ik de woensdag vrij omdat ik 36 uur werk. Wat is dat fijn. Dat was één van de beste keuzes van 2016. Hoewel ik dan wel vrij ben van mijn baan als PR en marketing consultant, ben ik in werkelijkheid niet vrij. Ik gebruik deze dag voor mijn blog of andere freelance opdrachten. Ik bracht in de ochtend een bezoek aan ImagePR. Dat was erg gezellig. Ik had ook nog een paar andere afspraken. Eenmaal thuis ik ging aan de slag met het maken van foto’s en als een malle aan de slag te gegaan om artikelen te schrijven. In de avond aten we zuurkool en keek ik wat Youtube video’s. Een top dag.

img_3938img_3871 img_3885-1Donderdag voelde ik mij niet zo lekker. Uiteraard moest ik werken. Om 7.30 zat ik al achter de computer om mijn mail te checken. Helaas horen bij de business ook minder leuke dingen en donderdag was zo’n dag. Daarnaast regende het keihard. Laten we het erop houden dat donderdag een meeeh dag was, maar ook dat hoort bij het leven.img_3899 img_3889 img_3914-1Vrijdag voelde ik mij helaas nog steeds niet helemaal lekker. Hierdoor ben ik na mijn werk naar huis gedaan in plaats van een event in Amsterdam.img_3999 img_4019Zaterdag reisde ik naar Maastricht waar ik afgesproken had met mijn lieve Limburgse vriendinnen. We gingen lunchen en kletsten de hele middag. Het was een hele gezellige middag! ZO gezellig dat ik geen enkele foto gemaakt heb. En jongens, wat was het fijn om weer even in het mooie Maastricht te zijn! Vervolgens bracht ik nog een bezoekje aan mijn ouders en de ouders van mijn vriend waar we gezellig mee aten. Laat in de avond vertrokken we weer naar huis.img_3916 img_3951-1 img_3975-1Zondag stond eigenlijk de Swan Market op de planning, maar dat werd het uiteindelijk niet. Ik had nog een aantal deadlines, het huis moest schoon en ik moest outfit foto’s maken. Jammer genoeg is het extreem druilerig herfst weer. Bah!

Hoe was jouw week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Manon says:

  Wat een fijne happy moments! Jammer dat je niet naar dat event bent gegaan in amsterdam

 2. Leuk! Mijn week was erg druk, maar gelukkig had ik zaterdag geen ‘officiële’ afspraken dus kon ik heerlijk een dagje aan de zwier in Leiden!

  Wat een supermooie layout en foto’s heb je, je blog is echt een visueel plaatje hoor! Top!

 3. Mellanie says:

  Het ziet er super fijn uit! Helaas zit het bij mij wat anders, maar toch blijf ik positief ondanks ik amper naar buiten ga :-)!

 4. Shalane says:

  Dat ziet eruit als een leuke week! Mooie spullen hebben ze bij ImagePR zeg! En leuke outfit, die met dat bontjasje <3

  Veel liefs,
  Shalane

 5. Tessa says:

  Leuk om te lezen! Mijn week was niet zo bijzonder. Ik zit nu ruim een week ziek thuis en heb het bloggen weer opgepakt. Eigenlijk best leuk om weer te doen 😉 Ik denk dat ik er nog even mee door ga als ik genoeg inspiratie blijf houden.

Comments are closed.