Happy Moments | Productieve week, ontbijten bij de V&D, een feestje en meer!

Happy Moments | Productieve week, ontbijten bij de V&D, een feestje en meer!

Yaay! Het is weer tijd voor een nieuw Happy Moments artikel. Een van de leukste artikelen om te schrijven, omdat dit het meeste lijkt op een dagboek. Ik vind het ‘gewoon’ leuk om te vertellen wat ik allemaal gedaan heb. Deze week werkte ik op het kinderdagverblijf, maar maakte ik ook heel wat uren voor mijn freelance opdracht, maakte ik mijn C.V. in inDesign (hopelijk bevordert dat mijn sollicitatie proces), was ik productief aan het werk en maakte ik mijn to-do lijst een stuk korter. Ook was ik in Amsterdam voor een belangrijk gesprek, bracht ik voor de verjaardag van een vriendin een bliksembezoek aan Limburg en veel meer! 

Maandagmorgen ging alweer vroeg de wekker. Er stond namelijk een werkdag op de planning bij het kinderdagverblijf en in de avond had ik een verplichte toets op het ROC van mijn werkgever. Geen spannende dag. 😉


Dinsdag heb ik zo’n beetje de hele dag gewerkt aan de freelance opdracht. Daarvoor was ik veel op stap en in de stad. Ik vind het dan leuk om te zien dat de stad zo mooi versierd is. In de avond maakte ik een taco pizza. Zó lekker! Met veel heel vlees (een halve kilo) en heel veel knoflook saus. Soms moet dat kunnen. De rest van de avond zat ik samen met mijn vriend op de bank.

Regen – Gezelligheid – Mooie roos

Woensdagmorgen stond ik samen met mijn vriend op die al om 6.50 de deur uit moest. Jemig, best vroeg, maar doordat ik met hem opstond heb ik een hele productieve ochtend gehad. Om 9.30 besloot ik naar de V&D te gaan en voor de tweede keer ging ontbijten. Vervolgens heb ik daar vier uur lang zitten werken en onder andere mijn C.V. in InDesign gemaakt. Hopelijk val ik nu nóg meer op en bevordert het mijn sollicitatie proces. In de avond at ik de restjes van de taco pizza op en besloot ik op zoek te gaan naar leuke vacatures. Uiteindelijk heb ik de hele avond gezocht naar vacatures en sollicitatie brieven geschreven.

Outfit – Werken en ontbijten bij de V&D – De eerste kerstboom gespot.

Donderdagmorgen sliep ik een beetje uit en om 8.30 besloot ik op te staan (dat is uitslapen voor mij). Ook voor vandaag had ik weer een lange to-do lijst klaar liggen. Ik begon met het inruimen van de afwasmachine en ik sloot een weekend vrij abonnement af bij de NS. Dat betekent dat ik straks voor €29,- het hele weekend gratis kan reizen. Ideaal. Dat scheelt hopelijk heel veel in de kosten. Een leuke bijkomstigheid is dat ik een gratis hotelovernachting erbij kreeg, omdat ik een abonnement afsloot. Kijk, dat is nog eens een leuke actie!

Yoghurt met banaan en aardbeien – Outfit – Wachtruimte bij het sollicitatie gesprek

Verder oefende ik nog een aantal cognitieve testen. Ik moest vrijdag een cognitieve toets maken en ik wilde mij daar nog een beetje op voorbereiden. Ook kocht ik nog een cadeautje voor een vriendin die morgen jarig is en had ik eindelijk weer eens tijd voor mijn blog! Yaay! In de avond moest ik helaas weer naar het ROC voor een toets van mijn werkgever.

Toffe winkel – Outfit – Mooie kerstballen

Vrijdagmorgen reisde ik naar Amsterdam waar ik een cognitieve toets moest maken en vervolgens een sollicitatiegesprek had. Op de terugweg liep ik door de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Ik wist niet dat dat zo’n toffe straat was met allemaal leuke boetiekjes! Vervolgens was het tijd om naar Limburg te reizen. Daar zag ik mijn ouders weer en had ik in de avond een verjaardag van een vriendinnetje. 

Zaterdagmorgen reisde ik na het ontbijt weer terug naar Amersfoort waar vriendlief ook was. In de middag heb ik eerst verschillende pakketjes van Marktplaats op de post gedaan en boodschappen gehaald. Daarna heb ik nog even aan mijn blog gewerkt en outfit foto’s gemaakt. In de avond ben ik gaan uiteten bij van Zanten. Dat was heerlijk!

Mijn nieuwe schoenenMijn nieuwe sjaal – Amsterdam

Zondagmorgen sliepen we een beetje uit en heb ik lekker in huis gerommeld. Heerlijk om te doen. Ook hebben we weekboodschappen gehaald bij de Lidl. Ik kom daar nooit, dus ik ben benieuwd hoe het gaat bevallen. In de middag was het me-time en genoot ik van een heerlijk gezichtsmasker en waste ik uitgebreid mijn haren. Ook werkte ik nog aan mijn blog en genoot van een avondje op de bank met vriendlief!

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Karen says:

  De Haarlemmerstraat is leuk hè? Ze hebben daar ooit afgesproken dat er alleen maar bijzondere winkeltjes bij mochten en geen ketens. Dat is goed gelukt!
  Ik hoop dat je gesprek en test goed ging!

 2. Simone -lifeofsimone- says:

  Wat ben je goed bezig!! Ontbijten bij de V&D vind ik ook heerlijk, echt een goed begin van je dag.

 3. Pittoreske says:

  Zo gezellig om de kaarsjes weer aan te hebben met dit donkere weer:) Ziet er uit als een productieve week!

 4. Manon Boerakker says:

  Haarlemmerstraat vind ik ook erg leuk! Ohhh wat heb je lekker gegeten bij Van Zanten.

 5. Juudith says:

  Klinkt als een heerlijke week! Ohhh ontbijten in de v&d heeeeeeerlijk! Heerlijk als die versieringen weer met dit donkere weer!

Comments are closed.