De leukste Sinterklaas of Kerst cadeautjes voor de hele familie

De leukste Sinterklaas of Kerst cadeautjes voor de hele familie
De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent dat iedereen weer druk in de weer is met het kopen van cadeautjes. Zelf vind ik het maar al te leuk om cadeautjes te komen en uit te delen. Toch vind ik het soms lastig om iets leuks en vooral origineels te kopen voor mijn moeder, oma, broertje of een ander familie lid. Ik vind het saai om elk jaar een paar sokken te kopen voor mijn vader. Om een einde te maken aan typische en vooral hele saaie cadeautjes, heb ik een aantal leuke en hopelijk ook originele cadeautjes bedacht voor de hele familie. Kijk je mee?
Koop je tante eens een cadeaubon van het theater of neem je opa een keertje mee uiteten. Om maar een voorbeeld te noemen wat je ook kan doen voor Sinterklaas of Kerst. Zelf vier ik alleen nog maar Sinterklaas bij de vader van mijn vriend, bij mijn familie vier ik alleen maar Kerst. Wat vieren jullie eigelijk? Sinterklaas en Kerst of alleen Kerst?
Mason Jar – Lekkere scent chips – Mooie theelichthouders

Ik denk dat het voor veel mensen bekend in de oren klinkt. Elk jaar weer hetzelfde liedje. Wat moet je dit jaar toch kopen voor je (schoon)ouders, opa, tante of broertje..? Een vraag die veel mensen zich afvragen. Hoewel ik het zonde vind als je iets koopt wat iemand anders niet nodig heeft of niet mooi vindt, is het ook leuk om iemand te verassen met een leuk cadeautje dat diegene niet verwacht.

Daarnaast hoeven cadeautjes in mijn ogen niet altijd tastbaar te zijn. Een bezoekje aan het theater, gezellig samen lunchen of een keertje een rondvaart door de grachten maken samen met een familie lid is misschien wel veel leuker! 

Een warme sjaal voor de winter – Mini cactussen – Een kaartenrek
Een grappig boek over weetjes – Argan olie – Een cadeaubon van de bioscoop 
Een orchidee – Een roman – Een mooie (statement) ketting
Originele, hippe of retro kerstballen – Ga een keertje uiteten bij je oma’s favoriete restaurant – Neem je opa een keertje mee op rondvaart door de grachten.
Lekker lunchen in de stad – Een lekkere doucheschuim – Mooie mokken

Naast deze bovengenoemde voorbeelden zijn er natuurlijk nog 1000 en 1 andere leuke cadeau ideeën voor je familie. Neem voor je vader een keer een bierpakket mee met typisch bier uit de regio, koop een champignon snijder voor je oma of maak een mooie foto van jou en je zusje en geef dit aan je moeder. 

Wat koop jij het liefst voor een familie lid?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Alexa Op 't Land says:

    Leuke ideeen vind voor mijn ouders altijd oz lastig voor mijn zus koop ik gewoon iets wat ik zelf leuk vind haha. Vier ook nog kerst met vriendinnetjes dan is dit wel een leuk idee!

  2. Juudith says:

    Leuke ideetjes! wij doen gelukkig nog met lijstjes dus dat scheelt wel een boel! Voor m'n moeder zou ik zo van alles kunnen verzinnen, voor mijn vader broer en schoonzus word het een ander verhaal haha!

Comments are closed.