Nieuwe zwarte laarsjes van Sacha

Nieuwe zwarte laarsjes van Sacha
Vorige week kwam er een heel tof pakketje binnen. In dat pakketje zaten een paar nieuwe schoenen! Aaaah! Welke vrouw wordt daar nu niet blij van? Hoewel ik al heel wat paar schoenen heb, had ik nog geen korte zwarte laarsjes. Hoogtijd om daar verandering in te brengen. Na een korte zoektocht door de webshop van Sacha, stuitte ik op deze leukerds!

Omdat ik steeds meer rokjes draag en ik nog geen zwarte korte laarsjes had, begon mijn zoektocht naar mooie laarsjes. Daarnaast zijn zwarte laarsjes altijd handig om in je garderobe te hebben omdat je ze heel makkelijk kunt combineren. Het liefste wilde ik eigenlijk overknee boots bestellen bij Sacha (overknee boots staan ook nog héél hoog op mijn wishlist), alleen waren die niet meer in mijn maat. Dus toen besloot ik een ander paar schoenen uit te kiezen. Stiekem ben ik heel blij met deze mooie schoenen en kan ik niet wachten om ze te gaan combineren met allerlei outfits! 

Bij deze outfit of the day droeg ik de nieuwe laarsjes al.
Hoewel ik eerst meer een ‘sneaker-meisje’ was, draag ik tegenwoordig steeds meer schoenen met hakken, omdat ik het toch wat vrouwelijker vind. Daarnaast zijn schoenen met hakken onder een rokje leuker dan sneakers.
Wat vind je van mijn nieuwe laarsjes?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

20 comments

  1. Vanessa says:

    Mooie laarsjes! Ik wou graag soortgelijke laarsjes bij Loavies bestellen, maar helaas waren ze er niet meer in mijn maat. Misschien moet ik dan maar is bij Sacha kijken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.