Nieuwe zwarte laarsjes van Sacha

Nieuwe zwarte laarsjes van Sacha
Vorige week kwam er een heel tof pakketje binnen. In dat pakketje zaten een paar nieuwe schoenen! Aaaah! Welke vrouw wordt daar nu niet blij van? Hoewel ik al heel wat paar schoenen heb, had ik nog geen korte zwarte laarsjes. Hoogtijd om daar verandering in te brengen. Na een korte zoektocht door de webshop van Sacha, stuitte ik op deze leukerds!

Omdat ik steeds meer rokjes draag en ik nog geen zwarte korte laarsjes had, begon mijn zoektocht naar mooie laarsjes. Daarnaast zijn zwarte laarsjes altijd handig om in je garderobe te hebben omdat je ze heel makkelijk kunt combineren. Het liefste wilde ik eigenlijk overknee boots bestellen bij Sacha (overknee boots staan ook nog héél hoog op mijn wishlist), alleen waren die niet meer in mijn maat. Dus toen besloot ik een ander paar schoenen uit te kiezen. Stiekem ben ik heel blij met deze mooie schoenen en kan ik niet wachten om ze te gaan combineren met allerlei outfits! 

Bij deze outfit of the day droeg ik de nieuwe laarsjes al.
Hoewel ik eerst meer een ‘sneaker-meisje’ was, draag ik tegenwoordig steeds meer schoenen met hakken, omdat ik het toch wat vrouwelijker vind. Daarnaast zijn schoenen met hakken onder een rokje leuker dan sneakers.
Wat vind je van mijn nieuwe laarsjes?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Zie vielen me gelijk op in je outfit of the day, ze zijn echt leuk!

 2. Brittany Elizabeth says:

  Ah ik vind ze echt geweldig! Ik draag tegenwoordig ook meer schoenen met een hak!

 3. Lauryn says:

  Ik heb ze ook en vind ze nogsteeds onwijs gaaf, vooral als ik het zo ook bij een ander zie! Wel moet ik ze nog even inlopen haha!

 4. Vanessa says:

  Mooie laarsjes! Ik wou graag soortgelijke laarsjes bij Loavies bestellen, maar helaas waren ze er niet meer in mijn maat. Misschien moet ik dan maar is bij Sacha kijken!

 5. Justine A says:

  Wat een leukerds! Toevallig heb ik ze van de week ook nog gepast, maar het zijn ze niet geworden bij mij. 🙂

 6. Stephanie Abu-Sbeih says:

  Leuke laarsjes! Ik hou van dit soort zwarte laarsjes met hak, ze passen overal bij 🙂 xx

 7. Saskia | SASHIONBLOG.com says:

  Wat een toffe laarsjes!! De combinatie van materialen geeft ze een heel tof effect 😀

  – Saskia

Comments are closed.