Happy Moments | Retourtje Limburg, afscheidsfeestje & ontbijten bij Barista Café

Happy Moments | Retourtje Limburg, afscheidsfeestje & ontbijten bij Barista Café

Daar is die dan; een nieuw Happy Moments artikel. Ik heb even getwijfeld of ik het artikel deze week wel wilde delen, want ik heb de afgelopen week door de week niet zoveel speciale dingen gedaan. Het weekend daarentegen stond juist wel in het teken van allerlei leuke dingen. Een typisch gevalletjes dat het weekend weer veel te snel voorbij is gegaan. Kijk je weer mee?

Op maandag staat er altijd een nieuwe werkweek voor de boeg. Ik werk elke week vijf dagen per week van 8 uur, ofwel 40 uur per week. Naast mijn volle werkweek probeer ik ook door de week leuke dingen te doen, alleen lukt dat niet altijd. De afgelopen week deed ik dan ook na mijn werkdagen niet heel veel. Ik werkte aan mijn blog, deed wat huishoudelijke taken of keek in de avond wat televisie. Donderdag had ik na mijn werk een hele leuke afspraak, maar daar kan ik nog niet zoveel over vertellen. Daar ga ik binnenkort een artikel aan toewijden. Ook moest ik donderdagavond naar de tandarts voor een nieuwe vulling. En ik kreeg ik 3(!) spuiten als verdoving. Ik ben al zo’n held op sokken bij de tandarts, laat staan als ik ook nog spuiten krijg. Brrr! Gelukkig kreeg ik geen paniek aanval, zoals een aantal jaar terug, maar prettig was anders. Mijn vriend kwam mij halen en was de hele avond lief voor mij. 🙂 

Vrijdag bracht mijn vriend mij met de auto naar mijn werk. Wat een luxe. Mijn vriend werkt sinds 1 maart en heeft hierdoor meteen een lease auto gekregen. Dat vind ik natuurlijk ook wel fijn. Aan het einde van de dag kwam hij mij ook weer ophalen, want we hadden een afscheidsfeest in Limburg. Een gezamenlijke vriendin gaat samen met haar vriend 10 maanden rondreizen. Ze hielden een afscheidsfeest. Dat was een zeer geslaagd feest geworden op een mooie locatie.

Zaterdag brachten we een bezoek aan onze ouders. Aangezien ik niet meer elk weekend naar Limburg kom (lees: mijn schoonouders had ik ruim 2 maanden niet gezien en mijn eigen ouders had ik 1,5 maand niet gezien), was het tijd om weer een keer op visite te gaan. Aan het eind van de middag zijn we weer in de auto gestapt naar Amersfoort. Zo’n 2 uur laten kwamen we aan in Amersfoort en aten we frietjes van Van Gogh. De lekkerste frietjes van Amersfoort. De avond stond in het teken van quality time. 

Zondag ontbeten we bij Barista Café aan het hof in Amersfoort. Zelf at ik heerlijk pancakes en mijn vriend at een Frans ontbijt. Na een lekker ontbijtje zijn we met de auto (geloof mij, wat ben ik blij met de lease auto van mijn vriend) naar de Ikea en de Karwei gegaan waar we wat wooninspiratie opdeden. Tot mijn verbazing hadden mijn vriend en ik ook nog eens ongeveer dezelfde stijl qua inrichting. Dat had ik niet verwacht. Aan het einde van de middag waren we weer thuis. Helaas moest mijn vriend kort daarna weg. Hij zit namelijk de hele week in het buitenland voor zijn werk. Zelf werkte ik in de avond aan mijn blog en dook op tijd in bed waar ik nog kort een boek las. Voor ik het wist was de nacht voorbij en stond er een nieuwe werkweek voor de deur.

Hoe was jouw week? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

Comments are closed.