Happy Moments | Scriptie behaald, zomers weer & persreis naar Brussel

Happy Moments | Scriptie behaald, zomers weer & persreis naar Brussel

Wat ben ik blij, heel blij! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb mijn scriptie behaald. Wát een opluchting! Hoewel ik er al een goed gevoel over had, is het natuurlijk nog niet zeker dat je het ook écht haalt.

Maandagmorgen reisde ik vanuit Endhoven naar Amersfoort waar ik mijn kamer opruimde, boodschappen deed en nog even werkte aan mijn blog. In de middag werkte op de BSO. Geen bijzonder dagje, maar ik vond het wel een heel fijn dagje.
Dinsdag moest ik ook de hele dag werken op het kinderdagverblijf en in de avond at samen met een vriendinnetje. Omdat ik nu vakantie heb, heb ik veel vrije tijd en ga ik veel werken. Ik vind het ook wel fijn. Ik heb nu toch alle tijd om en te werken op het kinderdagverblijf en te werken aan mijn blog. Hopelijk heb ik na drie maanden genoeg geld verdiend om te gaan reizen door Spanje.

Woensdag had ik vrij, maar lag er een lange to-do lijst op mij te wachten. Ik moest een aantal administratieve zaken regelen voor mijn blog; facturen sturen en mailtjes sturen. Ook was het tijd voor de was en moest ik de afwasmachine inruimen. Mijn vriend kwam al sneller dan verwacht naar Amersfoort, waardoor ik minder heb kunnen doen dan ik had willen doen. Hij was er rond 14.30. We liepen een rondje door de stad, maakten outfit foto’s en aten een ijsje. Ook begonnen de zenuwen langzaam te kopen, want de dag erna zou ik te horen krijgen of ik mijn scriptie behaald had. We aten samen en genoten van onze avond samen.

Nieuwe make-up, binnenkort komt er een review online!
Mijn nieuwe ring

Donderdagmorgen werd ik al vroeg wakker. Vandaag was het dé dag. Vandaag kreeg ik te horen of ik mijn scriptie behaald had. Omdat ik mijzelf ken, besloot ik de hele dag te gaan werken zodat ik afgeleid was. In de ochtend was ik al enorm zenuwachtig. Ik had enorme buikpijn van de stress. Ik kreeg geen hap door mijn keel en fietste met een brok in mijn keel naar mijn werk. Ik vond het niet leuk om afscheid te nemen van mijn vriend die ochtend. Op mijn werk wisten ze dat ik die dag een heel belangrijk telefoontje of e-mail zou krijgen. De hele dag was ik in spanning. Ik mocht mijn telefoon bij mij houden, maar iedere keer als ik een berichtje kreeg, kreeg ik een hartverzakking. Verschrikkelijk! Om 16.20 krijg ik hét verlossende mailtje: ik had mijn scriptie behaald! Ik was zó blij en opgelucht dat de tranen in mijn ogen sprongen. De collega’s reageren ook ontzettend lief allemaal. Ik belde meteen mijn moeder en mijn vriend. O, wat was ik blij! In de avond vierde ik dat samen met vriendinnen. Ook pakte ik mijn koffer in voor mijn tripje naar Brussel.

Mijn nieuwe zonnebrillen – Lasagne eten – Boodschappen doen bij de Action – Mijn nieuwe schoenen

Vrijdagmorgen ging al heel vroeg mijn wekker, maar wel voor een goed doel. Ik ging namelijk op persreis naar Brussel. Over mijn persreis naar Brussel zal ik nog een artikel over schrijven. Ik kan jullie alvast verklappen dat ik enorm genoten van heb en dat ik het heel tof vond. Het hotel waar ik sliep was heel mooi, net als het mode defilé. Helemaal gebroken, maar een grote glimlach lag ik vrijdagavond om 1.30 in bed.

Zaterdag was mijn tweede dag op persreis. Ook deze dag was weer ontzettend gaaf. Hierover later meer. Na een hele gezellige dag was het tijd om afscheid te nemen. Heel moe, maar voldaan lag ik uiteindelijk laat in mijn eigen bed en typ ik mijn Happy Moments voor morgen (vandaag) af.

Brussel <3 – Mijn outfit

 

Wat ben ik dankbaar voor alle mooie dingen die op mijn pad komen door mijn blog en nog steeds ben ik zó blij dat ik mijn scriptie behaald heb. AAA!

Hoe was jou week?
Volg mij op Bloglovin, FacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Sabrina Drenth says:

  Ik ben zo blij voor je dat je je scriptie hebt gehaald!!! Echt een super prestatie <3

  • admindiolifestyle says:

   Jaaa! Dank je wel! Ik ben ook zó blij! En jij hebt het natuurlijk ook heel goed gedaan! <3

 2. Cindy says:

  Gefeliciteerd met je scriptie! Die mandjes zijn echt superleuk van Action. En Brussel, dat is een geweldige stad

 3. Alexa Op 't Land says:

  Jeej scriptie gehaald en die schoentjes heb ik ook alleen dan net dat andere printje ervan! Ze zijn leuk en zitten heerlijk, haha. Echt super tof dat je je persreis hebt gedaan ben echt benieuwd naar je verhalen!

 4. Liese says:

  Super leuk dat je je script gehaald hebt! En Brussel is inderdaad héél mooi, wat fijn dat je er op persreis mocht 🙂

 5. Proficiat hoor! Hihi, super dat je naar Brussel mocht. Ik maak trouwens ook steeds zo'n foto daar, het is dan ook mijn favo plekje in Brussel. 🙂

Comments are closed.