Summer vibes | My new sunglasses

Summer vibes | My new sunglasses

Een hittegolf..? Zou het waar zijn? Mij hoor je niet klagen, ik ben dol op de zomer. De zomer is in aantocht. Tijd om mijn mooiste zonnebrillen weer eens uit de kast te trekken, of zal ik mijn nieuwe zonnebrillen meenemen..?

Vandaag vertrek ik voor twee daagjes naar Brussel waar ik een aantal gave dingen ga doen. Ik ga namelijk op mode persreis. Tijdens deze persreis breng ik onder andere een bezoekje aan de tentoonstelling BOZAR, bezoek ik de mooiste mode winkeltjes, maak ik een mode wandeling door de stad en bezoek ik een mode defilé. Je kunt je voorstellen dat ik hier ontzettend naar uitgekeken heb als echte mode liefhebber.

Als de weerberichten het goed hebben wordt het vandaag heerlijk zomers weer. Daarom neem ik mijn twee nieuwe zonnebrillen van Polette mee op reis. Een aantal weken terug plaatste ik een bestelling bij Polette en zocht ik twee mooie zonnebrillen uit. Ik vind het namelijk altijd leuk om verschillende soorten zonnebrillen te hebben. 
Wat vind je van mijn nieuwe zonnebrillen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Brittany Elizabeth says:

    Leuke en originele zonnebrillen! Ze zullen je vast ontzettend mooi staan. Veel plezier in Brussel! Ik hoop dat de zon veel schijnt haha!

    Liefs, Brittany

  2. Key bykim says:

    Love for Polette zonnebrillen! Mooi paar heb je uitgekozen. Heel veel plezier op je persreis!

Comments are closed.