Outfit of the day | New pants

Outfit of the day | New pants
Vandaag is het zover. Vandaag heb ik mijn eindpresentatie en moet ik mijn scriptie verdedigen. Als ik dit haal, ben ik afgestudeerd. Woaah! Dat kan ik nog niet helemaal bevatten. Terwijl ik dit typ, moet ik de eindpresentatie natuurlijk nog doen, maar ik heb er vertrouwen in.
Ik ben blij dat ik nu eindelijk meer tijd heb voor mijn blog. De afgelopen dagen heb ik al heel wat beeldmateriaal verzameld, zodat ik genoeg artikelen kan schrijven. Deze week komt er een artikel online over mijn leuke persreis naar Brussel en nog veel meer. Daarnaast vertrek ik zondag naar Boedapest samen met een vriendinnetje. Daar heb ik natuurlijk ook heel veel zin in. De komende week hoef ik maar één dag te werken op het kinderdagverblijf, zodat ik lekker kan gaan bloggen. Hier kijk ik zo naar uit, want het is zó lang geleden dat ik een hele dag heb kunnen bloggen.

Een paar weken geleden maakte ik deze outfit foto’s op een parkeerplaats in het centrum van Amersfoort. Ik draag mijn nieuwe broek die ik voor een tientje op de kop heb getikt bij een winkel in Amersfoort die failliet is. Ik vind het altijd zó leuk om een mooie items voor een klein prijsje te vinden. Ik maak er altijd een sport van.

Fluffy coat: Geisha
Top: H&M
Broek: The Factory
Schoenen: H&M
Zonnenbril: Polette
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

 1. Alexa Op 't Land says:

  Veel succes vandaag met het verdedigen van je scriptie gaan helemaal goed komen dat weet ik zeker! Leuke outfit met je nieuwe schoentjes en polette zonnebril toch?

 2. Imke Db says:

  Succes met je scriptie! Je gaat het vast schitterend doen 🙂
  Veel plezier in Boedapest alvast lijkt me zo'n prachtige stad! En je outfit is ook echt prachtig, staat je goed!
  XO IMKE | Pastellics

 3. Rebecca says:

  Wauw, vooral je zonnebril vind ik erg gaaf in combinatie met de broek!
  Gefeliciteerd met je scriptie <3 ennnn heel veel plezier alvast in Budapest!

Comments are closed.