Happy Moments | Sollicitatie gesprekken, theeleuten & Geleense loempia’s

Happy Moments | Sollicitatie gesprekken, theeleuten & Geleense loempia’s

Wat vliegt de tijd! Ik ben alweer een week terug uit Spanje en weer helemaal gewend aan het Nederlandse weer en ritme. De afgelopen week was nogal hectisch. Ik heb én heel veel opgeruimd, omdat ik een grote poetsdrang had en ik ben als een malle gaan solliciteren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen week al vier sollicitatie gesprekken heb gevoerd.

Het vorig weekend was ik begonnen met de grote schoonmaak. Ik heb heel veel kasten en lades uitgezocht en heel veel opgeruimd. Ook hebben mijn zomerkleren plaats gemaakt voor winterkleding. Niet heel praktisch, omdat ik in de winter ook nog wel eens zomerkleding draag, maar het was een kwestie van plaats gebrek. Ik kon niet én mijn winterkleding én mijn zomerkleding in mijn kast hebben hangen. Volgens mijn huisgenootje een luxe probleem. Behalve dat ik maandag als een halve zool heb liggen opruimen, ben ik ook nog op zoek gegaan naar vacatures. Mijn vriend moest de hele dag naar stage en ik zorgde ervoor zodra hij thuis kwam dat het eten voor hem klaar stond. 


Dinsdag had ik een drukke dag op de planning. Ik had in de ochtend een afspraak voor mijn blog in Amsterdam en aansluitend had ik een sollicitatie gesprek, ook in Amsterdam. In de middag had ik nog een ander sollicitatie gesprek in Amersfoort. In de avond voelde ik mij een beetje down. Ik vind het solliciteren soms toch best spannend. Er komt zoveel op je af. Gelukkig was dinsdagavond ook mijn vriend er weer. Altijd fijn en helemaal als je een dipje hebt.

Ik vulde mijn Marktplaats accountaan met o.a. deze shimmer cubes van The Body Shop
Nette, sollicitatie outfit

Woensdagmorgen had ik wederom een sollicitatie gesprek op de planning staan. Ditmaal in Utrecht. Na het gesprek ben ik naar huis gegaan en heb ik nog wat huishoudelijke taken gedaan. Als je met zijn tweeën woont, heb je veel meer was en afwas. Haha! In de middag had ik eerst met blogvriendinnetje en huisgenootje Fleur afgesproken om bij te kletsen en vervolgens kwam een ander vriendinnetje langs die ik nog niet had gezien sinds mijn terugkomst uit Spanje. Ik heb de hele middag gekletst en heel veel thee gedronken. Een hele fijne middag. In de avond was ik een moe en ben ik lekker met de laptop op de bank gekropen en heb ik nog wat gewerkt op aan mijn blog.

Donderdagmorgen heb ik mijn spullen gepakt en ben ik voor het eerst dat ik weer in Nederland ben outfit foto’s gaan maken met Fleur. Dat voelde eigenlijk best wel gek om na lange tijd weer te doen. In de middag had ik een sollicitatie gesprek gepland in Amsterdam. Na mijn sollicitatie gesprek reisde ik door naar Limburg. Ik had mijn ouders ook nog niet gezien sinds mijn terugkomst in Nederland.

Vrijdagmorgen werd ik wakker in Limburg. In de ochtend werkte ik aan mijn blog en ontwierp ik een folder in Indesign. Ik gebruik het helemaal niet zo vaak, maar eigenlijk is het echt een heel tof programma waar je heel veel leuke dingen mee kan doen. In de middag ging ik samen met mijn ouders ergens lunchen en hebben we een rondje gewandeld. Thuis heb ik mijn kledingkast bij mijn ouders uitgezocht en heb ik mijn Marktplaats account nog aangevuld. In de avond bracht ik een bezoekje aan het huis van een vriendinnetje van mij. Zij heeft een huis gekocht. Ik had het huis nog niet gezien nadat ze erin getrokken zijn. Ook zijn we in de avond nog een drankje gaan doen in de stad.

Zaterdagmorgen sliep ik een beetje uit en hielp ik mijn moeder met haar bedrijf. In de middag zag ik mijn vriend weer en hebben we een bezoekje gebracht aan zijn ouders. Ik had mijn schoonouders ook nog niet gezien sinds ik terug ben uit Spanje. Omdat we nu in Limburg zijn bij onze ouders, moesten we natuurlijk ook naar de markt om een loempia te gaan eten. De loempia’s van de Geleense markt zijn heerlijk. In de avond had ik een feestje van de twee zusjes van mijn vriend.

Hoe was jouw week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Anne-Sterre says:

    Ik kan me voorstellen dat het flink druk is, na zo'n tijd in Spanje te zijn geweest. Succes nog met solliciteren.

  2. Daphne G says:

    Succes nog met solliciteren! Volgens mij echt wennen om weer terug in Nederland te zijn..

  3. Mira says:

    Lekker weekje! Slim idee om makeup ook te verkopen op Marktplaats, ik heb hier nog zo veel ongebruikt staat! Hopelijk waren je sollicitatiegesprekken succesvol:)

Comments are closed.