Life on a budget

Life on a budget
Het is
een grijze donderdagmiddag en ik zit in de trein. Alweer een sollicitatie
gesprek achter de rug. Het vierde gesprek van deze week. Zal daar een baan tussen
zitten of zal ik de komende maand nog heel wat gesprekken voeren? Niemand die
het weet.
Een groter
verschil kan bijna niet. Afgelopen donderdag ben ik terug gekomen uit het mooie
en zonovergoten Spanje. Ik hoef vast niet uit te leggen hoe fijn ik het heb
gehad. Eenmaal in Nederland had de zon plaats gemaakt voor een dik grijs
wollendek en was het tijd voor het serieuze werk: de zoektocht naar een baan.
Door het onverwachte faillissement van mijn vorige werkgever, heb ik op dit
moment geen werk. Daardoor heb ik gekozen voor ‘Life on a budget’. Oftewel op
zoek naar kortingscodes, alternatieve budget oplossingen en twee keer nadenken
voor ik mijn geld uit geef. Daar is
niks mis mee. Het zal mij helpen om bewuster te worden van mijn eigen uitgaven
én op zoek te gaan naar goedkopere alternatieven. Sinds mijn thuiskomt heb ik
bijvoorbeeld mijn Marktplaats account weer aangevuld om spullen te verkopen die
ik niet meer gebruik.

Toch
zijn er online genoeg kortingscodes te vinden. Bijna altijd voordat ik een
online bestelling plaats, ga ik op zoek naar een kortingscode, want het is
bijna stom om het niet te doen. Het is bizar hoeveel een beetje zoekwerk je op
Google je kan opleveren als je regelmatig online shopt zoals mij. Op de website van e-Kortingscode.nl staan een heleboel kortingscodes, maar er worden ook handige bespaar tips gedeeld.

Ondanks dat ik nu niet heel veel geld heb, wil ik als echte modeliefhebber natuurlijk wel een klein beetje shoppen, zodat ik toch een aantal kledingstukken van dit najaar in mijn kledingkast kan hangen. Zalando is een webshop waar ik regelmatig een kijkje neem, omdat ik het ontzettend fijn vind dat hun aanbod zo groot en divers is en ik daardoor eigenlijk altijd wel iets kan vinden waar ik naar op zoek ben én je voor de webshop van Zalando áltijd wel een leuke kortingscode kunt vinden. Voor mijn bezoekers heb ik een hele leuke exclusieve kortingscode waar je maar liefst 10% korting krijgt. 

De website van e-Kortingscode.nl biedt niet alleen kortingscodes aan op het gebied van mode, maar ook in andere productcategorieën. Het is jullie vast niet ontgaan; de afgelopen vijf weken heb ik in mijn eentje rondgereisd door Spanje. Een ontzettend leuke en toffe ervaring. Naast mijn rondreis in Spanje, heb ik het afgelopen jaar ook al verschillende andere citytrips en zelfs een roadtrip gemaakt. Je kunt wel zeggen dat reizen en mode twee dingen zijn waarvoor ik een grote passie heb. Ondanks dat ik net pas terug ben uit Spanje, ben ik stiekem al aan het kijken voor een mooie aanbieding voor een weekendje weg naar een leuke stad samen met mijn vriend voor in het voorjaar. Ik vind het zo leuk om te reizen en nieuwe steden te ontdekken en te genieten van andere culturen. De website van e-Kortingscode biedt ook kortingscodes aan voor bijvoorbeeld Expedia. Hoe fijn is dat? Dat betekent dat ik minder hoef te betalen voor mijn reis en dat ik meer kan besteden in de stad waar ik ben. Super leuk toch! Met de exclusieve kortingscode van Expedia krijg je maar liefst 10% korting. Wauw, kijk hier word ik blij van!

Mijn vriend en ik weten nog niet precies welke stad we willen gaan bezoeken, dus als je een tip heb voor een leuke stad in Europa, dan hoor ik dat graag!
Gebruik jij ook wel eens een kortingscode als je een reis boekt?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

*Gesponsorde post

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Moniek says:

  Ik heb nog nooit een kortingcode gebruikt bij het boeken vanaar een reis. Wel voor het kopen van kleding zoek ik vaak eerst even op of er een code is!

 2. Jenny - ikreis.net says:

  Ik ontvang vaak kortingscodes voor vliegtickets in m'n mailbox. Scheelt 10-25 euro. Verder gebruikt ik zelden kortingscodes op reis, ter plekke boeken en afdingen is vaak goedkoper dan in Nederland boeken met korting.

 3. Renske | Montévie says:

  Een kortingscode voor een reis naar het buitenland heb ik nog nooit gebruikt. Nu heb ik ook nog niet bijzonder veel naar het buitenland gereisd, haha. Voor leuke hotelovernachtingen in het binnenland heb ik wel eens kortingscodes gebruikt. Als ik bij een webshop iets bestel, speur ik trouwens altijd Google af naar een kortingscode, haha.

  Ik hoop trouwens dat er tussen de vier gesprekken die je hebt gehad een leuke baan zit! 🙂

 4. Judith says:

  Ik hoop voor je dat je goed nieuws krijgt bij een van de sollicitaties! Zo balen dit… Ik ben eigenlijk altijd op zoek naar kortingscodes… haha! XO

 5. Daniëlle Vanilles says:

  Je foto's zijn heel gaaf. Oeeh, Spanje daar wil ik ook graag nog eens naar toe. Ik moet toegeven dat ik eigenlijk nooit kortingscodes gebruik haha, misschien toch maar eens doen!

Comments are closed.