Outfit of the day | Hello Autumn

Outfit of the day | Hello Autumn
Daar is die dan, mijn eerste herfst outfit. De herfst heeft zeker zijn charmes. Ik vind het stiekem heel mooi uit zien, al de kleuren van de herfst. Ik moest wel wennen dat ik hier in Nederland weer dikke kleding moet dragen in plaats van korte rokjes en topjes. Donderdag maakte ik ook voor het eerst weer outfit foto’s sinds mijn terugkomst in Nederland. Kijk je mee..?
De bomen zijn verkleurd, de dagen worden korter en het is weer tijd voor kaarsjes, dekentjes en gezelligheid. De herfst is zo verkeerd nog niet. Ik heb mijn roze jasje maar weer eens uit de kast getrokken. Deze outfit had ik aangetrokken voor mijn sollicitatie gesprek in Amsterdam. Ik draag mijn nieuwe rok die ik in Spanje heb gekocht. Ik heb hem donderdag voor het eerst gedragen en ik vind het zo leuk! Ik kan niet wachten om hem vaker te dragen en hem op verschillende manieren te combineren.

Jasje: H&M
Top: H&M
Rok: Stradivarius
Panty: Calzedonia
Schoenen: Soocoo

Wat vind je van deze outfit?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Anne-Sterre says:

    Mooie rok is dat! Locatie is echt geschikt voor het maken van foto's, mooi.

Comments are closed.