Outfit of the day | Hello Autumn

Outfit of the day | Hello Autumn
Daar is die dan, mijn eerste herfst outfit. De herfst heeft zeker zijn charmes. Ik vind het stiekem heel mooi uit zien, al de kleuren van de herfst. Ik moest wel wennen dat ik hier in Nederland weer dikke kleding moet dragen in plaats van korte rokjes en topjes. Donderdag maakte ik ook voor het eerst weer outfit foto’s sinds mijn terugkomst in Nederland. Kijk je mee..?
De bomen zijn verkleurd, de dagen worden korter en het is weer tijd voor kaarsjes, dekentjes en gezelligheid. De herfst is zo verkeerd nog niet. Ik heb mijn roze jasje maar weer eens uit de kast getrokken. Deze outfit had ik aangetrokken voor mijn sollicitatie gesprek in Amsterdam. Ik draag mijn nieuwe rok die ik in Spanje heb gekocht. Ik heb hem donderdag voor het eerst gedragen en ik vind het zo leuk! Ik kan niet wachten om hem vaker te dragen en hem op verschillende manieren te combineren.

Jasje: H&M
Top: H&M
Rok: Stradivarius
Panty: Calzedonia
Schoenen: Soocoo

Wat vind je van deze outfit?

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

9 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.