Happy Moments | Tentamens, Mijn studentenkamer, Blijmakers van de HEMA

Happy Moments | Tentamens, Mijn studentenkamer, Blijmakers van de HEMA

Zo. Er zit weer een week op. Stiekem ben ik wel blij dat deze week bijna voorbij is, want dat betekent dat ik namelijk op de helft van mijn tentamenweek zit! Happy me.
Afgelopen week stond vooral in het teken van studeren, studeren en nog eens studeren. Naast het feit dat ik verschillende leertentamens heb, had ik afgelopen week ook een verkoopgesprek als tentamen en moet ik een berg aan portfolio’s inleveren. Ik heb mijn dagen dan ook voornamelijk achter de computer of in de boeken doorgebracht en liters thee gedronken. Komende week heb ik maandag nog een toets en moet dinsdag alles inleveren. Ik kijk uit naar het moment dat ik de portfolio’s op school inlever. Een gelukzalig moment, iedere keer weer. 
Daarnaast bedacht ik mij opeens dat dit mijn enerlaatste tentamen week ever is?! Aah, wat vliegt de tijd! Over 8 maanden ben ik – als alles goed gaat – afgestudeerd. Onwerkelijk.


Afgelopen week ben ik tussen het leren door ook verschillende keren een ‘frisse’ neus gaan halen. Hoewel het nog steeds heerlijk weer is, zie je wel dat de herfst is begonnen en de meeste bomen prachtige kleuren krijgen. De foto hierboven heb ik in het park van Amersfoort genomen.

Woensdagavond is de avond dat mijn vriend en ik elkaar altijd zien, maar doordat we beide tentamens hebben en een afstandsrelatie hebben, kwam het niet uit om zo lang te reizen. De tijd die we kwijt zijn aan het reizen konden we beide beter gebruiken om te studeren. Dat zijn nu eenmaal de nadelen van een lange afstandsrelatie. Door de tentamens zien we elkaar twee weken niet, volgende week vrijdag kunnen we elkaar eindelijk weer in de armen sluiten. We hebben elkaar dan twee weken niet gezien. 

Omdat woensdagavond eigenlijk mijn vrije avond is, besloot ik om een avondje op de bank door te nemen met wat lekkers. Ik lag heerlijk op de bank met een dekentje en er brandde een aantal kaarsjes. Toen ik daar zo lag, kreeg ik een ultiem geluksgevoel. Wát ben ik toch blij met mijn eigen, fijne kamer. Het is mijn plekje met mijn spullen. Ik woon er met veel plezier en ben heel blij en dankbaar dat ik in zo’n mooie kamer woon. Hoewel officieel een studentenkamer is, is hij groot. Hij heeft namelijk twee verdiepingen en een beneden oppervlakte van 28m2 en boven een oppervlakte van 6m2. Mijn eigen mini huisje waar ik ontzettend blij mee ben. 

Tussen het leren door ben ik ook nog even snel naar de HEMA gegaan. Sinds de HEMA vernieuwd is ben ik een grote fan. Wat ziet de winkel er leuk uit en wat hebben ze leuke spullen. De blijmakers van de HEMA maken mij echt blij. Ik heb een aantal leuke dingen gezien en gekocht. Dit laat ik jullie binnenkort zien op mijn blog.

Hoe was jullie week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

 1. Dagmar Valerie says:

  Wow je bent goed bezig, nog even doorbijten topper! Je doet het echt super <3

 2. Homemadepicturemania Sao Nonac says:

  Good luck!
  Jij haalt zeker hele goede punten!
  Fijn haar dat de winkel met woonaccesoires is veranderd 😉

 3. Je studentenkamer ziet er suuuper mooi en gezellig uit!!
  Moest je ooit een roomtour geven, kom ik zeker en vast een kijkje nemen!
  Liefs, <3

 4. Mooie herfstfoto!
  Ik ben benieuwd naar wat je kocht in de Hema! Ikzelf ben ook verslaafd aan die winkel haha… Op mijn blog staat ook een minishoplogje van Hema.

  Groetjes!

 5. Mandy Bos says:

  Je zit er erg leuk bij hoor! En wat leuk dat je een linkje op mijn blog had geplaatst. Zo ben ik hier terecht gekomen! 😉 Xx

Comments are closed.