Shoplog | Furry Gilet & Fluffy Sweater

Shoplog | Furry Gilet & Fluffy Sweater
Een gilet van nep bont staat al geruime tijd op mijn
wishlist. Het is niet alleen heel warm, maar het staat ook nog eens chique. Het straalt een bepaalde allure uit. Je kunt een basic truitje
makkelijk upgraden naar mooie, vrouwelijke outfit. Zeker nu de winter voor de deur staat is zo’n gilet heerlijk om te dragen. Daarnaast kun je hem combineren met een mooie top zodat je hem ook naar een feest kan dragen. Zoals je begrijpt ben ik grote fan van dit prachtige gilet. Hij is van het merk Geisha en komt uit de webshop van Van Tilburg Online

Een fluffy trui is altijd goed. Vorig jaar kocht ik een zwarte fluffy trui die ik heel wat keren heb gedragen tijdens de koude winterdagen. Omdat ik zo blij ben met mijn eerste fluffy trui, wilde ik graag nog zo’n trui zodat ik kan afwisselen. Bij de Only zag ik een mooie donkerblauwe trui. Hij is heerlijk zacht en warm. Zeker een favoriet voor de winter!

Wat vind je van mijn aankopen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

43 comments

 1. Homemadepicturemania Sao Nonac says:

  Leuke en mooie aankopen had je gedaan!
  Ik hou zoveel van fluffy!
  Nu zal ik meteen een kijkje nemen in de webshop.

  Xoxo

 2. Dagmar Valerie says:

  Ooh dat giletje is echt zo gaaf, daar ga je echt veel plezier aan beleven <3

 3. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Wat onwijs leuk! Ik wil ook echt nog eens zo'n giletje kopen!

 4. Marloes | NOVA Magazine says:

  Ohhh zulke mooie items! Vooral die trui is geweldig! Heel leuk! x

 5. Sarah UltimateFashionLover says:

  Ah ik vind allebei de items superleuk! Got to love fluffy <3.

  Trouwens, een tijdje geleden heb je meegedaan aan mijn winactie waarin ik een turquoise statement ketting van House of Lou weggaf, en ik wil je bij deze laten weten dat je hebt gewonnen! Gefeliciteerd! Je bent vergeten je e-mail adres erbij te zetten, zou je als je dit leest mij een mailtje kunnen sturen (contact@ultimatefashionlover.nl).

 6. Nortfhlix NL says:

  Leuke dingen heb je gekocht!
  En echt 2 trends van nu, dat furry gilet en een fluffy sweater!

 7. Rebecca says:

  Wauw ben helemaal dol op de fluffy dingen die allemaal in de winkel hangen.
  Dit is ook een erg mooie variant. Staat je erg mooi 🙂

Comments are closed.