Outfit of the day | Pre Autumn Look

Outfit of the day | Pre Autumn Look
Hoewel het vandaag 1 november is, voelt dat helemaal niet zo. De temperaturen zijn buiten nog zó hoog dat ik nog steeds in mijn zomerjas en dunne (herfst) kleren rondloop. Aan de ene kant vind ik het wel fijn dat het nog steeds zo’n lekker weer is, maar aan de andere kant is het ook fijn als het buiten wat kouder is. Zodat je binnen lekker de verwarming aan kunt zetten, kaarsjes aan kunt maken en ook écht een frisse neus kunt halen als je even naar buiten gaat. 
Pre Autumn Look
Ik stond voor mijn kledingkast en had werkelijk géén idee wat ik moest aantrekken. Dit komt wel vaker voor. Toen zag ik opeens mijn gloednieuwe groene broek van de Zara liggen. Ik heb deze broek in de zomer gekocht, maar had hem nog nooit gedragen. Oeps! Ik wilde hem graag aantrekken en het leek mij wel leuk om hem te combineren met mijn zwarte, fluwelen blazer van de H&M. Simpel, maar wel leuk. Wel een beetje zonde dat ik mijn nieuwe broek was ‘vergeten’, want hij zit heerlijk en ben er heel blij mee. Nu ligt hij vooraan in mijn kast en ga ik hem zeker veel dragen, want naast het feit dat hij heerlijk zit, vind ik de stijl van de broek ook gaaf! Hij ziet er stoer uit, maar je kunt hem ook leuk combineren met een vrouwelijke top of blazer. 


Ketting: Men at Work
Top: H&M
Blazer: H&M
Broek: Zara
Schoenen: O’Moda
Wat vind je van deze combinatie?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

27 comments

  1. Marloes | Budgetproof.nl says:

    Hele gave broek 🙂 hij kan ook prima in de herfst en winter hoor! Jammer dat je 'm zo lang hebt laten liggen want hij is echt leuk. Staat je tof.

  2. Rosie says:

    Wauw je ziet er heel mooi uit, helemaal mijn stijl ook! 🙂 En wat heb je op een foto locatie foto's gemaakt!

    Liefs Rosie

Comments are closed.