Happy Moments | Toffe sollicitatie gesprekken, kledingkast uitgezocht en meer!

Happy Moments | Toffe sollicitatie gesprekken, kledingkast uitgezocht en meer!

Deze week had ik voor het eerst twee sollicitatie gesprekken waarbij ik dacht ‘Wauw, wat een toffe functie’, had ik mijn eerste werkdag bij mijn tijdelijke baan, vulde ik mijn Marktplaats account weer eens aan, was ik in Amsterdam en nog veel meer! Kijk je mee van dag tot dag?

Maandag had ik een drukke dag met afspraken. Ik begon met een sollicitatie gesprek. Dat eerste gesprek ging zo goed, dat ik meteen op het tweede gesprek mocht komen. Nadat ik twee uur lang intensief gesprekken had gevoerd, was het tijd om even aan iets anders te denken. Ik ging naar La Place in Utrecht. Ik werkte even achter mijn computer en bereidde mij voor voor een ander sollicitatie gesprek. Een gesprek wat erg goed in de smaak viel. Thuis maakte ik een makkelijke maaltijd en kroop ik op de bank.

Liefde voor Sissy Boy!

Dinsdagmorgen was het tijd om mijn kamer schoon te maken, de was te doen en boodschappen te halen. In de middag moest ik naar Amsterdam waar ik wederom een sollicitatie gesprek had. Ook bij dit gesprek had ik het gevoel dat het mij een toffe baan leek. Thuis maakte ik een grote bak lasagne. Een vriendinnetje kwam eten en mijn vriend at ook mee. In de avond gingen we naar de exclusieve shoppingnight van de Costes hier in Amersfoort, maar zelf vond ik het niet zo exclusief. Ik vond het vooral heel druk en ben met lege handen naar huis gegaan. (Niks voor mij).

Deze week reisde ik weer een aantal keer met de trein. Een dure bedoeling als je geen OV studentenkaart meer hebt..
Yaay, deze panty vind ik heel tof!
Mijn nieuwe winterjas!

Woensdag ging heel vroeg de wekker. Dat was wel even wennen. Ik had namelijk mijn eerste werkdag bij mijn tijdelijke baan. Het was een leerzame dag, maar moest wel een beetje wennen. Het gaat er heel anders aan toe dan dat ik gewend ben. Daarnaast is het ook allemaal hier een stuk vandaan, waardoor ik ruim 40 minuten moet fietsen, heen én ook nog eens terug. Maar heij, dat is wel goed voor mijn lichaam. In de avond was ik ka-pot! Ik at een restje lasagne en kroop met een deketje op de bank. Ik viel al snel in slaap.

Solliciteren anno 2015: maak een videocampagne van jezelf.
Ik at eindelijk weer eens pasta.
Outfit

Donderdagmorgen werkte ik aan mijn blog, maakte ik een advertentie voor een bedrijf in Indesign en maakte ik een videocampagne. Bij een sollicitatie gesprek ben ik door naar de volgende ronde. Dat houdt in dat ik een filmpje van mijzelf moest maken waar ik mijzelf in verkoop. Een soort promotie voor jezelf in video vorm. Ik moest er een beetje aan wennen, solliciteren anno 2015 is toch iets anders dan een aantal jaar terug. Achteraf viel het heel erg mee en vond ik het stiekem best leuk om te doen. In de middag moest ik weer werken. Deze keer iets dichterbij huis, maar alsnog 25 minuten fietsen. Thuis maakte ik eindelijk weer eens een pasta, zó lekker! Ik keek het programma Chantal blijft slapen en werkte nog wat achter mijn laptop.

Kijk, hoe leuk zijn deze mokken bij de Sissy Boy? Je had er een heel servies van.
Ik kocht een cadeautje voor een vriendinnetje die haar master behaald heeft. 
Bloemen op de markt.

Vrijdagmorgen sliep ik een beetje uit. Daarna bracht ik een bezoekje aan de markt en kocht ik mijn favoriete appel gebak. Ook moest ik nog een aantal cadeautjes kopen. Uiteindelijk heb ik binnen een uur alle cadeautjes binnen. Dat is het voordeel van in een stad wonen! 😉 Ook pakte ik alvast wat spullen in, ruimde ik op en stofzuigde ik. Vervolgens was het tijd om aan de slag te gaan met een aantal samenwerkingen en mijn mail bij te werken. Ook maakte ik nog wat foto’s en ben ik eindelijk weer begonnen met vooruit bloggen. Iets wat de laatste tijd er een beetje bij in schoot. Ook heb ik mijn Marktplaats account weer eens aangevuld. Ik heb echt té veel schoenen, kleding en accessoires. Binnenkort ga ik een blogsale op mijn blog zetten.

Amersfoort!
Ik maakte lasagne.
De binnenstad van Amersfoort is al helemaal in de kerststemming. Leuk!

Zaterdagmorgen werkte ik weer achter mijn computer en pakte ik de laatste spulletjes in. Daarna vertrok ik met de trein naar het zuiden des lands. Limburg om precies te zijn. Ik vind het nog steeds ver vanuit Amersfoort, maar goed. Ik reisde de hele middag met de trein. Toen ik in Limburg was, was het tijd om avond te eten bij mijn ouders. Nadat we een beetje bijgekletst hadden en ik mij opgefrist had, ben ik samen met mijn vriend naar het afstudeerfeest van een vriendinnetje van mij gegaan. Zij heeft haar master behaald, dus reden voor een feest! Dat feestje was erg gezellig.

Herfst!
Mooie quote! 
Mijn feest outfit van zaterdag!

Zondagmorgen werd ik brak wakker. Oeps. Ik merk dat ik ouder word en daardoor wat minder goed tegen alcohol kan én dat ik de volgende dag altijd heel moe ben als ik een nachtje door haal. Na het ontbijt maakte ik mij klaar en pakte ik mijn spullen. Ik reisde terug naar Amersfoort. Dat betekende dat ik wéér een reis van drie uur maakte. In Amersfoort deed ik boodschappen en maakte ik het voor het eerst courgette soep. De hele avond lag ik op de bank met een dekentje. Ik was en heel moe en ik voelde mij nog steeds brak. 
Hoe was jouw week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Haha ik herken dat zo erg, na een avondje stappen moet ik echt de hele dag bijkomen.

 2. Anne-Sterre says:

  Lijkt mij ook maar gek hoor, om jezelf te moeten filmen voor een sollicitatie. Wat ziet Amersfoort er trouwens leuk uit!

 3. Alexa Op 't Land says:

  wow wat raar dat je tegenwoordig al filmpjes van jezelf moet maken waar je je promoot, ergens gaan ze goed met de tijd mee maar het blijft wel een beetje raar! misshcien kan je hier een keer een artikel of filmpje van maken hoe het in zijn werk gaat en hoe je het zelf hebt gedaan?

 4. Marloes Meeusen says:

  Hopelijk vind je een leuke baan, klinkt in ieder geval positief dat je gesprekken goed gegaan zijn!

 5. Bianca says:

  Al bij al een leuke week, wat gek zeg dat je jezelf in een filmpje moet verkopen. Hopelijk levert het ook snel wat op 🙂

 6. Denise says:

  Ik hoop dat je super snel een baan vind, maar dat gaat vast lukken. Je bent zo'n leuke meid! 🙂

 7. Sarah H says:

  Aaaw, die panty met die bolletjes zijn super schattig!
  En wow, Sissi Boy lijkt me idd wel de moeite… Had er nog nooit eerder van gehoord 😮

Comments are closed.