Vlog #4 | Een bezoek aan de grootste rommelmarkt & koffievlekken

Vlog #4 | Een bezoek aan de grootste rommelmarkt & koffievlekken
Yaaay! Er staat eindelijk weer een vlog online van mijn reis door Spanje. Het is de tweede vlog die ik maakte in Madrid. Aan het begin van mijn reis door Spanje vergat ik nog regelmatig mijn camera en had ik niet altijd zin om te vloggen. Eenmaal in Madrid had ik de smaak te pakken en ben ik meer gaan vloggen. 
In deze vierde vlog breng ik een bezoekje aan de grootste en bekendste rommelmarkt van Madrid. Iets wat anders was dan verwacht. Ook bracht ik een bezoekje aan de toffe hotspot Ojal√° en ging er iets mis met de koffie.. Je ziet het allemaal in mijn vlog. Veel kijkplezier!
Bron

Wat vind je van mijn vlog?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

3 comments

  1. Milou Louleeft says:

    Ik ben nog nooit in Madrid geweest maar het ziet er leuk uit. Misschien toch maar eens een tripje die kant op plannen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.