Shoplog | Wollen truien, leren handschoenen, argan olie en meer!

Shoplog | Wollen truien, leren handschoenen, argan olie en meer!

Zoals je vorige week al kon lezen was ik aanwezig bij de opening van de eerste TK Maxx winkel in Nederland. Ik was bij de persopening in Eindhoven, maar deze week is er ook een TK Maxx winkel geopend in Rotterdam. Wil je weten wat ik kocht? Kijk dan snel mee!

Ik was aanwezig bij de exclusieve persopening. Dat betekent dat we als pers als eerste in een kijkje mochten nemen in deze winkel én we ontvingen een giftcard waar ik een aantal toffe spulletjes mee gekocht heb. Ik heb het al verschillende keren verteld in een artikel, maar ik ben FAN van de TK Maxx winkel. Ik vind het zó’n tof concept. Hoewel Eindhoven en Rotterdam voor mij niet naast de deur zijn, ga ik er vast snel weer een keertje heen. Stom eigenlijk, want ik heb helemaal geen kleding nodig. Dat zeg ik altijd, maar toch blij ik kleding kopen. Het is zo erg dat mijn kledingkast op dit moment écht uitpuilt. Een gevalletje van té veel kleding en té weinig plaats. Oeps! Maar goed, laten we snel beginnen met wat ik allemaal kocht.

Mijn eerste aankoop is deze prachtige grijze wollen trui van het Italiaanse merk Benadetta. Een merk dat ik niet ken, maar wel een fijn vind. Deze trui is namelijk 40% van merino wol en daardoor heerlijk zacht en warm! Afgelopen week maakte ik al een outfit post waar ik deze trui droeg. De trui kostte €29,95. 

Mijn tweede aankoop is wederom een wollen trui. Zoals je misschien al kunt zien is de trui wat langer en accentueert hij heel mooi je taille. Een heerlijke trui voor in de winter. Deze trui kostte €19,95.

Mijn derde aankoop is deze argan olie spray. Het is van een Amerikaans merk. Aangezien ik vaak last heb van droog haar, dacht ik laat ik eens de échte Amerikaanse argan olie proberen. Ik ben hem nog aan het testen, maar hij is best fijn. Hij kostte €8,99.

Mijn vierde aankoop is deze mega zachte en fluffy trui. Ik ben net een knuffeldier als ik hem draag. Hij zit heerlijk en is een perfect trui om lekker in weg te kruipen. Een favoriet! De trui kostte €19,95.

Mijn vijfde aankoop was dit heerlijke lange vest. Ook dit vest is van wool. Hij is voor wat langer en achter wat korter. Makkelijker te combineren en fijn om aan te trekken als het niet zo warm is. Ook hier ben ik heel blij mee. Deze kostte €19,95.

Mijn zesde en laatste aankoop bij de TK Maxx zijn deze prachtige, lange leren handschoenen. Zijn ze geen plaatje?! Ze zitten mooi strak en daar houd ik wel van. Daarnaast zijn ze een stuk langer. Hoé fijn is dat?! Nu heb ik geen last meer van tocht die naar binnen komt. Yaaay! Deze leren schoenen kostte €24,95. 

Dat waren mijn aankopen en ik ben stuk voor stuk heel blij en kan niet wachten om ze veel te dragen. 
Wat vind je van mijn TK Maxx aankopen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

*Dit artikel bevat spullen dat ik van een webshop ontvangen heb.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Mirjam says:

  Zo je bent goed geslaagd! Ik vind dat laatste lange vest erg mooi en sierlijk.

 2. Simone -lifeofsimone- says:

  Ik vind het vest echt super mooi en ik ben ook heel benieuwd naar de argan spray!

 3. Evelien | Live life lovely says:

  Leuke items heb je gekocht! Ik moet binnenkort maar eens een kijkje gaan nemen daar als ik weer in Eindhoven ben.

 4. Hey Dionne!

  Die eerste trui is zo mooi! Maar dat zei ik ook al in je vorige outfitpost 😀
  En die handschoenen vind ik ook echt leuk!

  Liefs Astrid – Timeless Elegance

Comments are closed.